Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

Muškarca u ovom horoskopskom znaku zovu PAPUČAR, jer čini apsolutno sve da usreci voljenu ženu…

13. lipnja 2017. 0 By Admin

Muškarac Bik obožava da vas odmerava, zavodi, udvara vam se i tako vas natenane osvaja. Žena Jarac prava je vatra ispod leda, baš zato što je toliko uzdržana

 

OVAN

On: Kao rođeni osvajač, ne okoliša mnogo, a oči mu zacakle čim ugleda potencijalni „plen“. Ne bira mnogo ni mesto, ni vreme, zato što je suviše nestrpljiv, u napad kreće istog trenutka kad vas je ugledao. Direktan je, šarmantan, nasrtljiv i otvoren, zasmejavaće vas i pričati viceve, sve dok ne pristanete da se ponovo, još iste večeri, vidite sa njim.

Ona: Uvek je spremna da zavede i osvoji onoga ko joj zapadne za oko. Uhvatiće ga za kravatu ili bradu, nežno privući sebi i uz najšarmantniji osmeh reći: „Ti si moj“! Ako joj se udvarač dopada, pustiće ga da se malo „prži na tihoj vatri“, a onda će mu dopustiti da je osvoji. Ukoliko ste joj dosadni, i to će vam nedvosmisleno staviti do znanja, tako da ste sa njom uvek načisto.

 

 

BIK

On: Obožava da vas odmerava, zavodi, udvara vam se i tako vas natenane osvaja. Odvešće vas u restoran gde ga svi poznaju, izabraće najkvalitetnije specijalitete i najbolje vino, i neće skidati oka sa vas, pa ćete mu na kraju jesti iz ruke. Oko vašeg stola okupiće muzikante koji će svirati i pevati vaše pesme, a od prodavca cveća otkupiće sve ruže, samo za vas.

 

 

Ona: Bira kome će dopustiti da se potrudi oko nje. Njegov izgled, šarm, stav, ponašanje i džentlmenski maniri neće je ostaviti ravnodušnom, ali će zato onome ko joj dosađuje odbrusiti tako da će se i sama začuditi. Da biste se joj se dopali, treba da imate samopouzdanja koliko i novca, a da pritom umete da je zavedete i pogledom i dodirom.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6