Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

Otkrij tajnu srećne ljubavi- Zapali ponovo plamen strasti..

13. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte savete kako da zapalite ponovo plamen strasti u vezi!

 

Na početku veze svaka i najmanja informacija koju čujete o partneru je fascinantna. Sve je uzbudljivo, novo i čarobno. Seksualna tenzija između vas se može seći makazama, početak je pun entuzijazma i vi uživate u upoznavanju i zavođenju. Sve je zanimljivo i nepredvidivo.

Kad prođe izvesno vreme, vi znate sve njegove priče i šale i on vaše, sve je predvidivo i vi ulazite u neku svoju rutinu koja pruža osećaj mira i sigurnosti ali je i pomalo dosadna. Odlično se slažete ali pitaš se šta se desilo sa vama i kako da povratiš onaj osećaj sa početka veze. Možda je vreme da se ponovo upoznate a to ćete postići i tako što ćete provoditi više vremena radeći nešto što oboje volite i tako što ćete početi da više razgovarate.

To što se odlično poznate je deo vaše snage i intimnosti ali komunikacija će obnoviti osećanja i strast između vas. Da biste se ponovo povezali potrebno je da postavite ova pitanja.

 

1.Kad sam te poslednji put nasmejala?

Svi volimo da budemo sa nekim ko nam čini život radosnijim i srećnijim. Životne obaveze i brige mogu da istisnu iz veze sve ono što je lepo u njoj. Ako se zajedno podsetite neke urnebesno smešne situacije, posebno ako se radi o nekom zajedničkom iskustvu to će vratiti onaj dobar osećaj između vas.

 

Pokrenite dobre vibracije i smejte se zajedno. Nikad ne treba izbaciti humor i malo šašavosti iz života i zato ludujte zajedno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3