DEVICA– Mesečni horoskop za jul..

DEVICA– Mesečni horoskop za jul..

14. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Posao:

Drage Device,
Od 5. jula pa sve do kraja meseca Venera će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. To će vam doneti mogućnost za ostvarenje napretka u ostvarenju poslovnih ciljeva kroz prijatan i dobro osmišljen nastup u poslovnim pregovorima. Bićete uspešni ako se bavite oblastima komunikacija, informacija, saobraćaja, trgovine kozmetikom i modnom konfekcijom, kao i oblastima zabave. 7. jula Merkur koji vlada vašim poljem posla pravi sekstil sa Venerom, što će vam doneti povoljne mogućnosti da se dogovorite oko podrške koja vam je potrebna u razvoju aktuelnih poslovnih projekata.

 

U poslovnim odnosima ćete stvoriti prijatnu i prijateljsku atmosferu, što će vam olakšati da radite timski i da ubrzate ostvarenje planiranih ciljeva. Vi sami ćete biti motivisani, a umećete svojim entuzijazmom da motivišete svoje kolege i saradnike. Potreban vam je pažljiv pristup osobama koje su na rukovodećem položaju, kao i vašim nadređenima, jer će oni imati zahteve koji se neće sasvim uklapati u vašu koncepciju poslovanja i moraćete da im se prilagođavate.

 

Imaćete plodne ideje kako da poboljšate svoje finansije, ostvarite bolji profit u odnosu na prethodni period i uvećate saldo na svom računu. Donosićete mudrije odluke vezane za investicije i pažljivije ćete raspoređivati prihode i rashode, zahvaljujući tome što ćete imati bolji osećaj za tokove novca. Budite pažljivi 17. jula kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom i 24. kada bude pravila opoziciju sa Saturnom. U tim periodima nećete moći realno sagledati vaše mogućnosti, pa možete da se zaletite i napravite gubitak. Dobici su vam povoljno postavljeni 18. jula zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom, u oblastima gde je potrebno da pokažete svoju kreativnost i u oblastima informacija i izdavaštva.
Nezaposlene Device će imati šansu za posao u oblastima trgovine i tamo gde je potrebno da poznaju rad sa novcem i fiskalnom kasom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3