JARAC – Mesečni horoskop za jul..

JARAC – Mesečni horoskop za jul..

14. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere od 5. jula pa do kraja meseca će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje usluga. Kako su Blizanci promenljiv znak, to vam donosi promene na poslu, većinom one koje su za vas dobre. Takođe ćete biti u prilici da promenite posao ako to imate u planu. Ono što će većini Jarčeva najviše koristiti jeste da promene nešto u svom pristupu poslu, a što će im pomoći da poboljšaju svoju efikasnost i ubrzaju ostvarenje ciljeva.

 

Ostvarićete bolju saradnju sa radnim kolegama i uopšte osobama koje budete sretali kroz posao. Imaćete i bolju saradnju sa vašim klijentima. Uspeh ćete postići kroz oblasti trgovine, kao i ako se bavite zanatskim delatnostima i to pravljenjem nakita i ukrasa ili nečim što je povezano sa modom, a to može biti i krojački zanat. Isto tako ćete postići uspeh ako se bavite nekim vidom dizajna. Na početku meseca će Merkur praviti sekstil sa Venerom, što će vam doneti nove ideje. U drugoj polovini će vam trigon Venere sa Jupiterom otvoriti mogućnosti za ostvarenje značajnog napretka i može vam doneti unapređenje.

 

Merkur će većim delom jula prolaziti kroz znak Lava i vaše polje platnog prometa. Kako će praviti većim delom povoljne aspekte, bićete u prilici da poboljšate saldo na vašem računu. Povoljni dani kada biste mogli da ostvarite dobitke i stabilnije poslujete su 14. i 19. juli. Na teškoće ćete nailaziti 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Tih dana bi bilo poželjno da izbegavate da ulažete novac u ono što vam nije dovoljno poznato, za šta niste dovoljno stručni ili u čemu nemate iskustva. Takođe, tih dana izbegavajte da se bavite bilo čim što podrazumeva sumnjive tokove novca jer vam to može naneti gubitke. Svakako će doći do zastoja na polju novca.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da kroz pokazivanje svojih radnih veština privuku pažnju poslodavca i dobiju novo radno mesto.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3