ŠKORPIJA– Mesečni horoskop za jul..

ŠKORPIJA– Mesečni horoskop za jul..

14. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Posao:

Dragi Škorpioni,
Na početku jula može se dogoditi da vam izostane podrška koju očekujete u vezi jednog poslovnog projekta, a što se najpre može odnositi na finansijsku podršku. Vaš vladar Mars pravi opoziciju sa Plutonom, što može dovesti i do raskida jednog poslovnog partnerstva. Neki planovi će vam ovim nepovoljnim aspektom biti poremećeni i bićete primorani da ih menjate ili prilagođavate. Izbegavajte ulazak u veće finansijske transakcije i investicije. Saradnja sa inostranim partnerima vam neće dobro funkcionisati do 10. jula, a to je i period kada vam se ne preporučuju poslovna putovanja.

 

Merkur će između 6. i 26. jula prolaziti kroz vaše polje posla i karijere i kroz znak Lava. To će vam doneti uspeh u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija, informacionih tehnologija, oglašavanjem i reklamiranjem, grafičkim dizajnom, estradnom i zabavnom delatnošću i govorništvom. Umećete da se probijete u prvi plan i privučete pažnju klijenata ili publike svojim radnim veštinama i nastupom. Ovo će vam posebno pomoći ako ste po profesiji prodavac.

 

Pružiće vam se pogodne mogućnosti da poboljšate saldo na svom računu i ostvarite bolju zaradu u odnosu na protekli period. Merkur će 14. jula praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Imaćete investicioni plan dobro osmišljen i dobro organizovan. Venera će praviti trigon sa Jupiterom 18. jula i doneće vam dobitke kroz investicione fondove i tokove novca. Imaćete pojačan platni promet i pratiće vas srećne okolnosti. Mars ulazi u vaše polje posla 20. jula, a nakon toga i Sunce, što će vam pojačati motivaciju. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti pojačane i vaša inicijativa će vam otvoriti mnoga vrata. Ako ste na mestu menadžera, očekuje vas napredak na poslu i još dobitaka.
Nezaposleni Škorpioni će biti u prilici da započnu sopstveni biznis, za šta im je pogodan period nakon 22. jula. Imaće podršku, moguće i u vidu subvencija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3