Dnevni horoskop za 18. jun: Blizanci kreativni, Vage sklone virusima, Ribe brzoplete u donošenju odluka..

Dnevni horoskop za 18. jun: Blizanci kreativni, Vage sklone virusima, Ribe brzoplete u donošenju odluka..

15. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Osvanula je sunčana nedelja, Sunce je u sekstilu sa Uranom, Uran je u Ovnu, dok je Sunce u Blizancima.
Ovo je jedan kratkotrajni aspekt, ali veoma efektan. Dobijate mogućnost da uradite nešto za sebe ili za nekog drugog, ili više njih jer ovo baš pogodan aspekt za grupna dešavanja i aktivnosti, tamo gde je potrebno vođstvo, a vi ćete se sjajno snaći u toj ulozi. Odličan je i za razbijanje kolotečine, monotonije i dosade, malo inprovizacije nikome neće škoditi.

 

Biće i nekih iznenađenja (Uran), sve prema položaju ovih planeta u vašem horoskopu. Pravi je trenutak da uradite nešto neočekivano, nešto što oslobađa, inspiriše. Iznenadite i sebe i druge. Iskočite iz rutine, usudite se, drznite se. Eksperimentišite i bićete nagrađeni. Oslobodite se i otvorite izazovu, makar na kratko. Prepustite se ovoj oslobađajućoj energiji.

 

Budite otvoreni za nova poznanstva (Uran), obnovite stara prijateljstva, izlazite. Iznenađenja će doći i ako ne uradite ništa, ali biće idealno da i sami malo potpomognete, „potpirite“.
Lep dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.

 

LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

 

ZDRAVLJE
Osećate se doboro.

 

 

bik
POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

 

LJUBAV
Lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

 

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6