Venera je u Biku do 04.07. – Pravo vrijeme za traženje ljubavi i zaljubljivanje!

Venera je u Biku do 04.07. – Pravo vrijeme za traženje ljubavi i zaljubljivanje!

17. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Od 6. lipnja do 4. srpnja Venera će se kretati svojim astrološkim domom, znakom Bika.

 

Njezina energija bit će još snažnija i jača, pa je ovo pravo vrijeme za traženje ljubavi i zaljubljivanje.

Za razliku od Venere u znaku Ovna kojoj su pustolovina i brzi užici bili prioritet, s ovom se Venerom priklanjamo trajnim vrijednostima. Tražimo stabilnost, sigurnost, strpljivo čekamo ono što želimo i vrlo smo uporni i nenametljivi u nastojanju da to i dobijemo.

 

Jača i potreba za senzualnim užicima, dodirima, maženjem, žudimo za osobom koja nas privlači, no ne činimo ništa nepromišljeno. Sada nam nije problem uložiti vrijeme i trud u odnos i partnera. Jednostavnije možemo prepoznati pravu vrijednost svog odnosa, a uspijete li u tome nema toga što nećete biti spremni učiniti da ga učinite još boljim i kvalitetnijim.

 

Brze odluke i površni kontakti nemaju prolaz. Promjena koja donosi uzbuđenje nije prihvatljiva ukoliko iza nje ne stoji obećanje i spremnost na obavezivanje. Površne avanture ovakva Venera ne cijeni, ‘usmrćuje’ ih na samom začetku, onemogućuje njihovo trajanje, no tek ukoliko se okolnosti promijene na način da sudionici budu spremni na ozbiljnije vezivanje, tada ona postaje darežljiva i daje svoj blagoslove.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3