Bikovi odlično kuvaju,  Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

Bikovi odlično kuvaju, Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Proverite koji skriveni talenat je vama zodijak namenio

 

Ovnovi imaju najbolje reflekse

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, pripadnici ovog znaka inteligentni su i aktivni, pa su sportske aktivnosti kao stvorene za njih. Dobro im ide sve što je povezano sa pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljima u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

 

 

Bik je odličan u kuhinji, ali i novcem

Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su verovatnosti da vrlo dobro kuvate. Strpljenje, istraživanje novih kulinarskih mogućnosti i izmišljanje novih recepata vama je omiljen hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane sa dekorisanjem, bilo odeće, doma ili pak uređenja vrta. Imaju nos za finansije, pa kao vlasnici firmi mogu doći do pravog bogatstva.

 

 

Blizanci bi prodali pesak u pustinji

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaju, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanja čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim delatnostima u kojima se koriste ruke, jer brzo uče ako su inspirisani.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4