Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)

Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Topli vetar ljubavi istopiće led na svakom srcu, a evo da li baš vaš znak očekuje romantična ljubav iz snova!

 

Neptun neće praviti aspekte niti sa Plutonom, ni sa Uranom, a ni Saturnom tokom svog retrogradnog perioda, ali će se zato družiti sa Venerom i Marsom. Da li to donosi mirno more ili olujnu noć?

 

 

Mesto gde se Neptun nađe u natalnoj karti, pokazaće nam gde smo skloni zavaravanju i gde bi trebalo da više koristimo razum, a ne osećaje. Loše integrisan Neptun (i natalno i tranzitno) traži da ga se stalno teše, a te osobe često osećaju kao da je sa njima lako manipulisati, što je posebno često kod onih sa poznakom u Ribama, zbog upijanja tuđe energije koju kasnije ne znaju kako da oslobode, ali najviše zbog slabo postavljenih granica.

 

 

Bilo koja vrsta straha od budućnosti može tokom ovog tranzita zato voditi do kriza (naročito kod znaka Riba rođenih u prvoj nedelji marta). Nije dobro previše se poistovetiti sa emocijom bola, jer time ne pomažemo nikome, ali je dobro dati sebi vremena da se odboluje i da se bude tužan, jer ignorisanje problema samo stvara dodatni pritisak i teret.

 

 

Ljubav će se vratiti na velika vrata, a ovo smo posle dugog retrogradnog tranzita Venere u Ovnu i čekali, pa od 21. juna trigon sa Venerom u Biku poručuje da odaberete reč koja će biti vaša mantra za ljubav i ponavljate je tiho i nežno. Budite dosledni i kada je izaberete, nemojte je menjati. Neki će se zaljubiti, a neki će uživati u čulnosti, dodirima i onom osećaju da je sve na svom mestu kada su sa voljenom osobom. Neptun će sada podsećati da se ljubav ne meri uvek fizičkim opipljivim stvarima i da “ima neka tajna veza”, nešto što se ne da objasniti.

 

 

Nekoliko dana kasnije, tačnije 25. juna, Mars u Raku formira trigon sa Neptunom koji će da utiče na pojačanu intuiciju, ali i alkoholizam. Muškarci će delovati zbunjeno emocijama koje ih preplavljuju, a koje ne mogu da prikriju niti znaju šta sa njima da rade. Svaki vid neiskrenosti sada će se lako prepoznati. Imajte strpljenja, jer možda druga strana neće moći sve da razume kao vi. I zaboravite na ego.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4