Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima…

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu. Kod Djevice ona dolazi do izražaja u krizi, a kod Blizanca u konfliktu…

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka su najbolji u odustajanju. Pošto vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – presjeći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odvići se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

 

 

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvijek ostaju “prizemljeni” i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i prolazeći kroz njih oni se pripremaju na sve. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

 

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da riješe i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i zaista će željeti da se stvari riješe na zadovoljstvo svih.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4