5 FATALNIH ŽENA HOROSKOPA: Muškarci bi dali sve da ih ožene..

5 FATALNIH ŽENA HOROSKOPA: Muškarci bi dali sve da ih ožene..

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Lepota, seksepil i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima bez sumnje su najfatalnije zavodnice zodijaka…

 

OVAN

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svetlih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa.

 

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

 LAV

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno isklesanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i sređuju se. Lavicama možemo da pripišemo mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce.

 

Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko je kliše na koji smo navikli.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2