MALE TAJNE LJUBAVI! Kako voli Ovan, na što ‘pada’ Bik, kako se zaljubljuje Djevica…

MALE TAJNE LJUBAVI! Kako voli Ovan, na što ‘pada’ Bik, kako se zaljubljuje Djevica…

22. Juna 2017. Off By Admin

Ne postoji segment života kojeg zvijezde toliko određuju kao što je ljubav.

Možda će vam za posao reći jeste li skloniji multitaskingu ili ste više usmjereni na detalje, no to mnogo više o prirodi vašeg posla. Ipak, Zodijak je sjajan savjetnik kad je u pitanju ljubav – bilo da želite saznati što vas čeka ili da pokušavate odgonetnuti ponašanje partnera.

 

Ili, kako se koji znak zaljubljuje…

Ovan

Puni ste života i energije. Oslanjate se na logiku u gotovo svim područjima života i čvrsto stojite na zemlji. Rođeni ste vođa i želite sve držati pod kontrolom, pa tako i vezu. Uvijek se trudite partnera ostaviti da želi još. Ostajete logični i kada pronađete ljubav i ne srljate (iako ste inače tome skloni) Vaša ljubav je postojana, topla i strastvena, baš kao i vatra kojoj vaš znak pripada.

 

Bik

I vi ste svojevrsni kontrol-freak, ali ste i hedonist bez premca. Zato padate čim s pojavi strast i kemija. Vrlo ste senzualni i sjajno poznajete svoje tijelo. Kada se jednom predate vezi, ona vas nosi. Trudite se uživati u svakom detalji. Ako možete birati, s partnerom ćete živjeti na selu da možete uživati i u prirodi. Smireni ste, odlučni i ustrajni.

 

Blizanci

Vi ste vrelo zabave. Verbalne vještine su vam nenadmašne i prštite od genijalnih ideja a partenra iznova oduševljavate s optimizmom, širokim znanjem i iskustvom. Iako ste jedan od najnevjernijih znakova, romantičar ste. Ne podnosite biti sami i kada se zaljubite, postajete izrazito privrženi partneru. Morate sami sebe podsjećati da ne postanete posesvini, jer svaku sekundu želite provoditi zajedno. Kako bi veza i opstala, vama je komunikacija važnija od bilo kojeg drugog znaka Zodijaka.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4