Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

Veliki mesečni horoskop za JUL: Ovnu kraj meseca donosi ljubav, Lavovi bi trebali promeniti sredinu, Devicama stiže novac za naporan rad, Strelac okreće ”novi list” u ljubavi..

23. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Tajna ljubav za Škorpiju, dok je Ribama ovo idealan mesec za ljubav!

 

Ovan

Posao

Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu.

 

Ljubav

Druga polovina meseca, pogotovu ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, pogotovu ako niste u vezi.

 

Zdravlje

Vaš nervni sitem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate uzeti time-out. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine.

 

 

Bik

Posao

Verovatno vas nervira trenutna stagnacija na profesionalnom planu. Jedan od načina da vam stvari krenu nabolje je da poboljšate komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Morate shvatiti da vaši poslovni partneri ne žele uvek da čuju loše vesti, ma kako one bile istinite. Pokušajte da dobijete podršku pre nego krenete u realizaciju projekta.

 

Ljubav

Ako niste našli ljubav u prethodnom mesecu, pred vama je sada malo teži zadatak. Novu ljubav biste mogli naći na nekom kraćem putu ili u nekoj finansijskoj instituciji. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, najbolji način da je učvrstite biće ako odete na odmor.

 

Zdravlje

Iako vas opterećuje Saturn u polju psihe, ovo je mesec u kome bi mogli popraviti vaše zdravstvene parametre. Pametnom ishranom, punom voća i povrća, mogli biste popraviti vaš najveći problem: cirkulaciju. Od izuzetnog je značaja da se odmorite jer je vaš nervni sitem preopterećen. Promenite mesto odmora.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6