Da li funkcioniše veza između pripadnika istih horoskopskih znakova?

Da li funkcioniše veza između pripadnika istih horoskopskih znakova?

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Biti u vezi sa osobom istog znaka može biti ostvarenje ili raja ili pakla na zemlji. Čak i kada su osobe identične, na svoga partnera mogu usmeriti najnegativnije osobine. Neki parovi su prirodno kompatibilniji od drugih, ali naposletku postoji način da se reše problemi.

Pitanje da li može uspeti veza između osoba koje su rođene u istom horoskopskom znaku zavisi od toga koji je znak u pitanju. Odgovori se nalaze u tekstu.

Ovan – Ovan

Kada se ova dva znaka sretnu sledi eksplozija! Mogu biti izrazito neodgovarajući jedno za drugo zbog tvrdoglavosti. Ali ako ih inspiriše impulsivnost moguće je da će veza uspeti.

 

Bik – Bik

Ova dva znaka mogu biti izuzetno kompatibilna, ukoliko oboje naprave ustupke. Zajedno, dve osobe rođene u znaku Bika su primer stabilnosti kada se udruže. Do neslaganja među njima može doći samo zbog novca ili sličnih problema koje mogu narušiti stabilnost.

 

Blizanci – Blizanci

Na kratke staze veza na relaciji Blizanci – Blizanci može biti strasna avantura. Međutim, njihova kompatibilnost je problem za dugoročne odnose. Bez ikakvog znaka da je kraj veze na pomolu, ovo dvoje će se razići kada jednom od njih postane dosadno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4