Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovaj horoskop će vas sigurno nasmejati. Ovnovi retko kažu jedno, a urade drugo. Osobe rođene u znaku Bika stalno imaju zabrinuti izraz lica, kao da ste inkarnacija tog osećanja. Rakovi vole da su u toku sa dešavanjima u tuđim životima, u celoj Galaksiji ako je moguće. Pročitajte i za druge horoskopske znakove.

Ovan

 Ovnove ćete prepoznati po obrvama koje su u obliku rogova i nabeđenom izrazu lica.  Ovnovi retko kažu jedno, a urade drugo. Jednostavno urade sve pogrešno i onda ne diskutuju o tome. Ovo naravno ne smete priznati osobi rođenoj u znaku Ovna, ukoliko ne želite da vam iščupa bubrege kroz nos.

 

Ovnovi vole Ribe jer ih prizemljuju. Kako bi odbranili filozofske koncepte i principe koriste oružje, u bukvalnom smislu. Bilo da žive u palati ili kamp prikolici, do smrti će vas ubeđivati da je to ono što su baš želeli. Životne odluke donose na nivou pubertetlije. Skloni su da imaju više brakova, ali se nikada ne razvedu. Pitate se kako je to moguće? Razmislite još jednom. U njihovoj glavi, i Bog je Ovan. A Sotona Vodolija.

 

Uvek su na rukovodećim mestima, pa makar čistili tolete, smisliće način da naprave neku formu kako bi bili glavni za to. Ljudi beže glavom bez obzira od osoba rođenih u znaku Ovna. Svesni su da će se opeći, ako ne i izgoreti. Ovnovi ne vole Škorpije, jer su, verovali ili ne, jedino oni veći egoisti od njih. A vama Škorpijama ako je za utehu, Ovnove niko ne voli, jer su im rogovi u svačijoj guzici.

 

 

Bik

Osobe rođene u znaku Bika stalno imaju zabrinuti izraz lica, kao da ste inkarnacija tog osećanja. Jednog trenutka ste veseli, drugog depresiji a ledećeg ste upucali omiljena tv prezentera, eto tako, bez ikakvog razloga ili povoda.

 

Veoma ste prizemni, ali volite da maštate i kao bik Ferdinand da se valjate u travi i mirišete cveće. Vole sve da psihoanaliziraju a da pritom nemaju pojma ništa o toj temi, niti imaju bilo kakvo životno iskustvo.

Veoma su čudni, u stanju su da se dure i da preuveličavaju stvari koje se nisu ni desile.  Moguće da je to što ih je sa prvog mesta u horoskopu izgurao Ovan, ili zato što žele da su Bogovi, ali Bog nije Bik u horoskopu, već isto Ovan. Teško ih je pročitati jer na svako pitanje odgovaraju pitanjem.

 

Većina osoba rođenih u znaku Bika prosto vole konfliktne situacije. Čak i kada je sve u redu, onda ni to nije u redu. Muškarci rođeni u znaku Bika vole da učestvuju u barskim tučama, ili da ih makar prepričavaju. Stalno im se čini da je njihov život besmislen i ne vodi nigde, uglavnom su u pravu. Nestrpljivi su i napadni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6