RIJEČI PAMETNE DJEVOJKE: Razmazi me ljubavlju, a ne svojim novcem

RIJEČI PAMETNE DJEVOJKE: Razmazi me ljubavlju, a ne svojim novcem

24. Juna 2017. Off By Admin

Razmazi me svojom ljubavlju. Vodi me na najjednostavnije avanture, one koje ništa ne koštaju, ali me nauči o tome ko si. Odvedi me na svoje omiljeno mesto za piknik, na tvoje brdo s kojeg se najlepše vide zvezde, u park gde si se igrao kao dete. Kupi mi najdraži slatkiš, samo da bi mi pokazao da su ti te male stvari bitne. Piši mi male ljubavne poruke, samo da me podsetiš da razmišljaš o meni.

 

 

Slušaj šta ti pričam, skuvaj mi najdraže jelo nakon što sam imala težak dan, nasmej me kad mi osmeh deluje umorno. Vidiš, stvar je u tome da želim stvari koje novac ne može kupiti – tvoju pažnju, strpljenje, privrženost, vernost i radost.

 

 

Želim da mi daješ stvari koje nemaju etiketu s cenom, stvari koje otkrivaju tvoje srce umesto toga što je u tvom novčaniku.

Poljubi me. Pričaj sa mnom. Stvaraj sećanja sa mnom.

 

 

Želim stvari koje ću pamtiti – ne fizičke stvari, nego trenutke. Želim smeh koji je zauvek utkan u mojoj glavi. Želim sećanja koja mogu uslikati, uhvatiti mesta na kojima smo bili i razgovore koje smo vodili. Želim pamtiti ko smo mi, ne zbog neke materijalne stvari koju nosim samo da bih je pokazala, nego zato što sećanja plutaju oko nas, a mi uvek stvaramo nova.

 

 

Budi dobar prema meni i poštuj me, pokaži mi da sam ti važna i poklanjaj mi svoju pažnju i vreme.

Ne trebam tvoje kreditne kartice, trebam tvoje srce.

 

I želim ti pokloniti svoje.

 

 

(zdravaisretna)

Stranice: 1 2