Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovan poslovan, Bik zaljubljen, Blizanci pasivni, Rak na mukama, Lav zbunjan, Devica na velikom zadatku, Vaga nedorečena, Škorpija nervozna, Strelac pun elana, Jarcu u škripcu, Vodolija apatična, Ribe bez promene.

 

Ovo je današnji dnevni horoskop za 26.06.2017. godine.

 

OVAN

Posao

Niste sami u poslu kojim se bavite i ne nameravate da se tek tako prilagođavate novitetima, koje je smislio nekoko ne učestvuje sa vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma sa dosta tvrdoglavim stavom.

Ljubav

 Pokušavate da se dopadnete osobama suprotnog pola, ali vam to ne ide naruku baš danas. Morate da se povinujete trenutnima spektima, koji vas guraju u drugu stranu tj. poslovnu.

Zdravlje

Menjajte svoje navike.

 

 

BIK

Posao

Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze, koje su se nagomilale za kratko vreme. Imate pravo da se dokažete na ovom segment bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.

 Ljubav

Ukoliko ste slobodni možete da se opustite u solidnu vezu sa jednim Rakom koji vas podržava. Imate odličan period kada se kod vas dešavaju konkretne stvari na polju emocija.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6