Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovan

Jupiter iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i vaš vladar Mars ove su sedmice u kvadratnom aspektu, što ni na koji način ne govori o smirivanju u odnosu sa voljenom osobom. Naprotiv, oboje možete preterivati po nekim pitanjima, truditi se da dokažete jedno drugom da ste u pravu i biti premalo raspoloženi za kompromis.

 

U stvari – može i taj kompromis, ali da je pod vašim uslovima…..Odnos snaga je sada prilično izjednačen i nemoguće je da bilo vi, bilo partner „pobedite“ u ovom psihološkom ratu, tako da biste možda mogli da razmislite o tome da objavite primirje i pokušate da zajednički interes pronađete. Kod onih u braku – usmerite se na decu, a kod onih u emotivnim vezama – okrenite se češćim izlascima. Usamljeni Ovnovi želeće da se tokom ove sedmice opuste, da više uživaju u druženjima i izlascima.

 

Nisam sigurna koliko su ovi dani pogodni za ulazak u neku stabilniju priču, ali će vam svakako kontakti sa suprotnim polom jako prijati.

 

Bik

U vašim emotivnim i bračnim relacijama sve bi više – manje trebalo da bude u redu tokom ove sedmice. Ovo naravno važi, ukoliko ne vi i partner ne „uključite“ ljubomoru i posesivnost. Ako dođe do rasprava koje su zasnovane na ovim motivima, trebali bi da se potrudite da smirujete situaciju, a ne da dolivate ulje na vatru.

 

Na taj način ćete pregurati prvu polovinu nedelje, koja bi inače mogla biti dosta napeta. Ukoliko ste slobodni – imate mnogo prilika za aktivnosti, za izlaske, za nova poznanstva. Da će vam se pružiti dosta emotivnih šansi tokom ovog perioda, to svakako stoji. Nemojte dozvoliti sebi da ostanete kod kuće i da propustite zanimljiva dešavanja koja vas zovu sa svih strana.

 

Neke od vas strasti će uvući u nešto što bi mogli, bar trenutno, nazvati avanturama ili kombinacijama. Da li će neke od ovih priča ići u iole ozbiljnijem pravcu, to samo može pokazati vreme.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6