NEDELJNE ASTRO PROGNOZE DO 3. JULA 2017: Dani magije i konfuzije, vikend vrlo intenzivan i rizičan..

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE DO 3. JULA 2017: Dani magije i konfuzije, vikend vrlo intenzivan i rizičan..

26. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Nedeljne astro prognoze od 26. juna do 3. jula 2017: Mesec polako napušta znak Raka, i smanjuje pritisak u ovom vrlo senzitivnom znaku. Mesec u Lavu doneće neke vedrije teme, šetnje i želju za uživanjem. Čak i da niste raspoloženi, izađite sa društvom, napravite presedan i nećete se pokajati.

 

Kako su sada tri planete u znaku Raka, on je svakako dominatan i naglašen, pa ćete njime i biti vođeni. Znak Raka vlada emocijama, osećanjima, intuicijom i snovima, pa ćete razne odgovore na taj način dobijati. Međutim, on je jednako suptilan i nežan, kao što je promenljiv i nestabilan, pa u ovom periodu možete spoznati svoja najdublja osećanja, najjače emocije, ali i najveća razočarenja.

 

Glavni akteri ove sedmice su Merkur i Mars koji će se jednako smenjivati, praveći aspekte sa istim planetama. Prvog će dana biti pravi „magijski“ dan. Mesec je u znaku Lava, vrlo jak i dobar, dok Mars sa Neptunom u trigonu, stvara pravu magiju. Ovog se dana čuda događaju, pa se usmerite ka dobrim i pozitivnim ishodima onoga što vas zanima. Zamislite ono što biste voleli na način koji želite da vam se i ostvari, fokusirajte se usmerite svu svoju snagu, energiju (Mars), budite tihi (…trigon sa Neptunom) i ostvariće vam se cilj koji ste sebi zacrtali.

 

Ovo je takođe dan kada biste trebali da uživate u glumi, drami, teatru ili filmu, pa je najbolje da veče provedete van kuće na nekoj vrlo lepoj manifestaciji, književnoj večeri, promociji knjige ili na premijeri u nekom teatru. Šta god budete izabrali, ovo vam veče obećava lepu atmosferu i dobar provod.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3