Šta donosi SUNCE u znaku RAKA: Ovo je vreme kada ćete proslavljati radost, zabavu i svetlost koje leto donosi..

Šta donosi SUNCE u znaku RAKA: Ovo je vreme kada ćete proslavljati radost, zabavu i svetlost koje leto donosi..

26. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Emocionalni, protektivni, porodično orijentisani

Život dobija sentimentalni prekokret kada Sunce bude ušlo u znak Raka, Zodijakovog znaka povezanog sa osećanjima, domom i porodicom. Rak se poklapa sa letnjom dugodnevnicom, zvaničnim početkom leta na severnoj hemisferi. Ovo je vreme kada ćete proslavljati radost, zabavu i svetlost koje leto donosi.

Mesec, Rakova planeta, je planeta emocija i introspekcije. To nas podseća na veoma osećajnu prirodu ovog znaka. Kada se Sunce bude našlo u znaku Raka, treba da slušamo svoja osećanja i vodimo se njima.

 

Kada je Sunce u znaku Raka

Život postaje dosta sentimentalniji kada se Sunce nađe u znaku Raka! Evo kako da ovu promenu iskoristite na najbolji način:

ŠTA DA RADITE: Rakovi vole da provode vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Spremite večeru zajedno, poradite na zabavnom projektu, ili se pak udobno smestite na trosedu i uživajte u dobrom filmu.

ŠTA DA GOVORITE: ,,Volim te.“ Ove dve reči zvučaće najlepše kada Sunce bude sijalo u znaku Raka i kada vazduh bude bio ispunjen nežnim emocijama. Ukoliko ste čekali da to nekome kažete, sada je vaša najbolja prilika!

GDE DA IDETE: Nigde. Rakovi vole sigurnost, pa se držite kuće i uživajte u svom dvorištu. Još bolje, napravite roštilj i pozovite svoje prijatelje i porodicu.

ŠTA DA NOSITE: Pidžamu. Rakovi vole kada im je udobno, ali ukoliko morate da se doterate, izaberite žutu ili belu boju i ukrasite se biserima ili srebrnim nakitom.

ŠTA DA KUPITE: Mačku. Rakovi vole da se brinu i staraju o drugima, pa će usvajanje slatke male mace učiniti da osetite ljubav vlasnika životinja.

ČEGA DA SE PAZITE: Promena raspoloženja. Rak je emocionalan znak, pa će pored mnogih veselih trenutaka biti i dosta trenutaka kada ćete biti previše osećajni, što vam brzo može pokvariti raspoloženje. Zato bi bilo pametno da ostanete kući i provodite vreme sa svojim voljenima.

ČEMU DA SE RADUJETE: Intimi. Period kada je Sunce u znaku Raka je prelepo, nešno i sentimentalno vreme u kome treba da uživate svim svojim srcem. Ovog leta, uživajte u osećanjima i ljubavi!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3