Dnevni horoskop za 1. jul: Nove poslovne pobede za Ovna, Blizanci zaboravljaju obećanja, Device muči jedna sumnja, Jarac preterano osetljiv..

Dnevni horoskop za 1. jul: Nove poslovne pobede za Ovna, Blizanci zaboravljaju obećanja, Device muči jedna sumnja, Jarac preterano osetljiv..

27. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Evo nam meseca jula! Lep vikend pred nama, što se vremena tiče… Međutim, Mars je u opoziciji sa Plutonom, mundani događaji dostižu vrhunac. Mars će probuditi fanatike, sve opsednute nekom ideologijom. Nastojte da ovog dana ne „talasate“, budite tihi i mirni ovog vikenda. Izbegavajte mitinge, demonstracije i slične političke, ali i  apolitične skupove. Današnji aspekt budi uspavane demone i sve nestabilne ljude, posebno one koji žive u svom svetu.

Zaobiđite čudake danas, sve one koji su naoko mirni i ćutljivi. Dan nije povoljan za porodična okupljanja, jer dolazi do neminovnih rasprava koje kreću iz bezazlenih razloga.

 

Sve u svemu, budite na oprezu danas.

 

ovan

POSAO
Kolektiv Vam pruža podršku u najnovijim poslovnim poduhvatima. Predstavljate unikatne predloge koji otvaraju put novim pobedama.

 

LJUBAV
Želite neke promene u ljubavnom životu i to se vidi. Onda uradite nešto po tom pitanju, ne da promenite partnera, naravno, već unesite neku živost u vaš ljubavni život.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Ne odustajete od svojih zamisli i ne prihvatate primedbe. Danas bi trebalo da budete dosledni u svojim stavovima, ali bez rasprava sa kolegama.

 

LJUBAV
Moguće su nesuglasice na emotivnom planu, usled zapostavljanja osobe koju volite. Danas je dan za ljubav, pa je poklonite voljenoj osobi.

 

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6