Ako vas zavoli OVAJ ZNAK vi ste prava SREĆNICA.. Čuvat će vas i paziti kao MALO VODE NA DLANU…

Ako vas zavoli OVAJ ZNAK vi ste prava SREĆNICA.. Čuvat će vas i paziti kao MALO VODE NA DLANU…

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Zanima vas kakva vam je budućnost sa sadašnjim dečkom? Pogledajte šta astrologija kaže o tome kako se koji horoskopski znak ponaša kada je u pitanju ljubav.

 

 

 

OVAN U LJUBAVI

Vatren, tvrdoglav i uvek želi da on bude taj koji će da napravi prvi korak (ovaj muškarac želi da bude prvi u svemu). Pošto ovim znakom vlada Mars, bog ljubavi, Ovan uživa da bude u poteri. Ovan je veoma nestrpljiv i ne voli da čeka na ljubav,  ili na devojku da se obuče ili našminka.

Pozitivna starana im je to što su avanturistički nastrojeni i puni energije.

Ovaj muškarac je veoma darežljiv što se tiče novca i ljubavi. On je tip muškarca koji će se spontano pojaviti sa buketom sveća i oboriti vas s nogu svojim izjavama ljubavi i svojom strašću.

 

 

 

BIK U LJUBAVI

Bikovi nigde ne žure i strpljivo čekaju da im ljubav dođe. Njima vlada Venera, boginja ljubavi, pa Bika privlače lepa lica i svi oblici lepog, uključujući umetnost i muziku. Bik želi sigurnost, da može da se osloni na nešto – ako se viđa jednom nedeljno sa partnerkom, onda to ne sme da izostane. Iako nije „duša od čoveka“, nadoknađuje sve svojom odanošću, istinoljubivošću i pažljivošću.

On neće olako potrošiti veliku svotu novca na svoju partnerku, ali će uvek biti tu za nju kada joj je potreban.

Lako ga možete privući svime što budi njegova čula – dobrim parfemima, džemperima od kašmira i sličnim stvarima. On voli da provodi udobne večeri sa partnerkom gledajući utakmice i komedije.

U krevetu voli dodirivanje i ljubljenje, kao i meku kožu. Ali posle nekog vremena to može da mu dosadi, pa se potrudite da uvedete neke novine kako biste održali zainteresovanost.

 

 

 

BLIZANCI U LJUBAVI

Učinite svog Blizanca srećnim tako što ćete mu slati mnogo poruka, mejlova i često ga zvati, jer on mnogo voli da priča. To vam može pomoći da pratite kuda se kreće kada povremeno misteriozno nestane. Blizanci, kao i Ribe, mogu da izgledaju nedostižno, ali to najčešće nije tako. Oni su inače jako druželjubivi.

Blizanci su daroviti i šarmantni govornici. Najverovatnije ste ih zbog toga i zapazili. On uživa da ćaska i da flertuje. On voli da bude prijatelj sa devojkama i neretko to prijateljstvo preraste u ljubav. Sa bivšim ljubavima najčešće ostaje u kontaktu.

Blizanci vole duplo – dva automobila, a često imaju i dve ljubavi. Ako ste prijatelji, s njim možete pričati apsolutno o svemu, a kada komunikacija zakoči, on će da produži dalje. Blizanci su  maštoviti, kreativni i otvoreni za saradanju. Interakcija između vas dvoje je najbitnija – ako uspostavite dobru komunikaciju, ostaćete u kontaku i 20 godina posle veze ako već ne ostanete u vezi.

 

 

RAK U LJUBAVI

Rak će sva svoja sredstva iskoristiti da dođe do ljubavi. Nekad vole do ljubavi da dođu najzaobilaznijim putem, naročito ako nisu sigurni šta njihova ljubav oseća prema njima.

Rak će brzo početi da razmišlja o tome da vas upozna sa svojom porodicom da bi video kako ćete se slagati sa njima, jer mu je porodica veoma važna.

Rak želi da brzo stupi u brak, voli da kuva za svoju porodicu i da ide u nabavku za kuću. Sladak, nežan i emocionalan, on ima izrazito jake emocije. Ovaj muškarac će se setititi čak i šta ste nosili na prvom sastanku.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3