Blizanci imaju moć da OSETE PROMENE, Lavovi imaju moć nad LJUDIMA: Proverite kakva ste VEŠTICA po horoskopu!

Blizanci imaju moć da OSETE PROMENE, Lavovi imaju moć nad LJUDIMA: Proverite kakva ste VEŠTICA po horoskopu!

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaš horoskopski znak može otkriti kojoj vrsti magije ste skloni, odnosno za koju ste talentovani. 

 

 

Ovan

Krvava veštica 

Veštice rođene u ovom znaku blagoslovene su sposobnošću da bacaju čarolije magičnom svećom i ukrote energetska strujanja. Ne treba im puno da osnaže svoju čaroliju, dovoljna im je samo vatrena strast koju već imaju.

 

Bik

Patuljasta veštica

Veštice rođene u ovom znaku vrlo su dobro usklađene sa snagom zemlje i prirode. Rado istražuju i koriste moć biljaka, i najvažnije, moći svoje ženstvenosti.

 

 

 

Blizanci

Energetska veštica

Veštice rođene u znaku Blizanaca imaju prirodnu sposobnost da osete promene u nivoima energije oko njih. Imaju izuzetno osetljivu intuiciju i lako mogu slati i primati energije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Rak

Kuhinjska veštica 

Veštice rođene u ovom znaku sklone su izvoditi svoje magije u zatvorenom prostoru iskorišćavajući energiju koju nude kućne zalihe, poput hrane i lekova. One su tipične kuhinjske veštice jer uvek prave svoje napitke s puno ljubavi i uzbuđenja.

 

Lav

Čarobnjačka veštica 

Veštice rođene u znaku Lava imaju prirodnu sposobnost da privuku pažnju drugih ljudi na sebe što ih čini talentovanim iluzionistima. Lako mogu hipnotisati druge – i ljude i životinje, i šarmirati ih.

 

Devica

Pustinjska veštica

Veštice rođene u ovom znaku imaju izuzetnu moć u čarobnjačkoj praksi sve dok mogu ostati usredsređene. One imaju sklonosti baviti se svojom magijom u tišini prirode, bilo da je to šuma ili neko drugo mesto.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3