HOROSKOP ZA MARS U RAKU: Rak će uživati u neočekivanom novcu, a Ovan u ljubavnim uzbuđenjima!

HOROSKOP ZA MARS U RAKU: Rak će uživati u neočekivanom novcu, a Ovan u ljubavnim uzbuđenjima!

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Buran period, naročito u domu.Mogući su iznenadni raskidi i obnove veze, ali i finansijski usponi i padovi!

 

Mars, planeta akcije, posle dve godine, krajem nedelje ulazi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi.

 

Opozicija sa retrogradnim Plutonom, posle 22. juna, opominje da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate podizanje kredita. Nemojte da se nervirate, ukoliko građevinski radovi kasne ili ne možete da postignete dogovor sa onima s kojima ste ugovorili radove, majstorima, zidarima, stolarima, jer samo vas strpljenje može dovesti do željenog cilja.

Trigon sa Neptunom iz Riba, posle 15. juna, donosi inspiraciju umetnicima i uspeh sportistima. Takođe, u drugoj polovini meseca, Mars počinje da obrazuje kvadrat sa Jupiterom u Vagi, što uvećava prihode ali istovremeno budi i želju za trošenjem novca. Krajem nedelje, aspekti Sunca sa Neptunom i Jupiterom u konjunkciji sa Mesecom, umetnicima i lekarima donose ponudu za rad na nekom međunarodnom projektu ili zajednički posao sa strancima.

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Aspekti između vašeg vladaoca Marsa i Urana i Venere u vašem znaku, unose uzbuđenja u vaš ljubavni život. Opozicija sa vašim drugim vladaocem, Plutonom u retrogradnom hodu, opominje da odložite kupoprodaju stambenog i poslovnog prostora.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja astrološkim poljima ljubavi i posla, najavljuje neočekivan susret preko posla sa vrlo interesantnom osobom. Ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa, sačekajte još mesec dana.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Planeta koji upravlja vašim znakom, Merkur, simbol biznisa, u trigonu sa Jupiterom u Vagi donosi uvećanje prihoda, ali kvadrat između Neptuna i Sunca u vašem znaku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4