KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Pitate se kako se slažete u ljubavi sa svojim trenutnim partnerom, ljubavnikom? Kompatibilnost svih znakova horoskopa može biti važan pokazatelj da li i kako ćete se sa nekim složiti i pre nego što sa tom osobom započnete vezu.

 

Kako se slažete u ljubavi?

Svi znamo da voda gasi vatru. Doduše, zavisi i od samog uzroka vatre. Pojedine plamenove može još više da rasplamsa. Da li to znači da se vodeni i vatreni horoskopski znaci ne slažu u ljubavi? Ili se, baš naprotiv, sjajno dopunjuju i stvaraju ravnotežu?

E baš to je onaj odgovor koji tražimo kada je kompatibilnost svih znakova horoskopa u pitanju.

Hajde prvo da istaknemo osobine koje ima svaki od ovih elemenata i kako se slažete u ljubavi.

 

Vatreni znakovi su impulsivni, nagli, dinamični , aktivni, strastveni. Sve što rade rade do daske. Brzo planu i pobesne i brzo se stišaju i zaborave.

Zemljani znakovi su realni stabilni, čvrsto sa dve noge na zemlji. Oni su verni i odani, često jako emotivni i vezani za ljude do kojih im je stalo.

Vazdušni znakovi su društveni i komunikativni, često skloni filozofiranju. Ponekad su vrlo površni i nestalni, ali prilagodljivi – okreću se kako vetar duva.

Vodeni znakovi su emotivni, ali često drže emocije samo za sebe što im daje dozu misterije i tajnovitosti. Uživaju u romantici, lepoti, dugim razgovorima.

 

OVAN (21.03.-19.04.)

Žena Ovan je impulsivna, nezavisna i dominantna, energična i snažna. Iako je veoma senzualna po prirodi, često sumnja u svoju ženstvenost i potreban je jak muškarac da joj pomogne da se oseća ženstveno. Ovan se brzo zaljubi, ali teško ostvari dugoročni odnos, treba joj dosta vremena da prevaziđe svoje taštine i nađe idealnog partnera.

Uopšteno govoreći, Ovan je izazivač, tako da ljubavni odnos mora da bude neka vrsta borbe. Ako partner samo daje, Ovnu to brzo dosadi. Kao i ako uspeju da se dogovore o svemu i uklapaju se kao komadi slagalice. Ono što pali Ovna su gotovo nespojive razlike, borba za nečiju naklonost, borba za to ko je u pravu i čije želje treba ispuniti. Borba za vlast u vezi je ovo što ženu Ovna uzbuđuje. Seksualna aktivnost joj je takođe veoma važna, ali ponovo kao neka vrsta izazova ili bitka, da bi bila duboko u sebi zadovoljna.

 

Ova žena voli da flertuje, pa tako nema problem da najzgodnijem momku u klubu pošalje piće. Muškarce privlače njeno samopouzdanje i seksipil.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA OVNOM

Vage, Jarac i drugi Ovan su najbolji znaci za zabavu, dok se u dugoročnim odnosima najbolje slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima Lavom i Strelcem, koji imaju dovoljno energije da idu u korak sa njom.

 

Ovan i Lav su veoma su slični i dobro se razumeju na nekom, samo njima razumljivom nivou pa je ova veza pun pogodak. Sa Strelcem, žena Ovan se magnetski privlači i dokle god iskreno komuniciraju, biće ovo savršena ljubav. Treba da izbegavaju Ribe, koje su za njih previše osetljive.

 

 

BIK (20.04.-20.05.)

Žena Bik čvrsto stoji na zemlji, veoma je iskrena i direktna. U početku je stidljiva, ali se brzo zagreje za novu ljubavu. Uvek je za živ razgovor i odano druženje.

 

Žena Bik voli jednostavnost, uključujući i praktičnu odeću, urednu kuću i nema strpljenja za igrice kada je u pitanju ljubav. Visoko podignute glave, žena Bik retko dopušta sebi izliv emocija, ali kada se ovo desi, pažnja! Niko ne želi da bude uhvaćen u rogove ove devojke.

 

Za Bika, seks je težak posao. Može da bude malo lenja u krevetu i želi da partner uradi većinu posla. Ali kada počne, postaje uporna i ne posustaje sve dok se ne postigne odgovarajući kraj, zadovoljavajući za oboje.

Bik će verovatno imati samo nekoliko partnera i dužih veza, ona voli staromodni flert i potrebno joj je vreme pre nego što se preda bilo kome.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA BIKOM

Što se slaganja horoskopskih znakova u ljubavi tiče, žena Bik se u neobaveznom odnosu najbolje se slaže sa Škorpijom, Ovnom ili Devicom.

 

Ako želi trajan odnos, treba da se odluči za Jarca ili Ribe. Sa Jarcem deli sve: ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje. Ovo je spoj za zauvek. Ribe su romantičari u srcu, pa ove dve osobe mogu da dele duboku i trajnu, bezuslovnu ljubav koja će iz oboje da izvuče ono najbolje. Bikovi treba da izbegavaju Blizance, koji su za njih previše nestašni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6