KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

LAV (23.07.-22.08.)

Žena Lav je vrlo jaka, stabilna, moralna i nepokolebljiva. Osim toga, ova žena je zaista jedinstvena, njena inteligencija, lojalnost, postojan karakter i bezrezervna privrženosti, privlače druge blizu nje.

Ponosna, hrabra, vrlo kreativna i širokih shvatanja, ima veliki kapacitet da voli.

 

Sa druge strane, može da bude nadmena, posesivna i svojevoljna i ne želi da prihvata ideje drugih.

Kada je u pitanju seks, Lav je definitivno za zadovoljstvo. Ona traži pažnju i završetak. Nije je previše teško zadovoljiti.

Sama pažnja je hrana za njenu sujetu, koju treba stimulisati, da bi se osećala zadovoljno. Ista ta sujeta je ono što je potrebno da Lavica bude dobra i brižna ljubavnica.

 

Iako bi ovo moglo da izgleda kao pogrešna motivacija, rezultat može biti sjajan za oboje.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA LAVOM

Lav je vatreni znak, pa se u ljubavi slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima, Ovnom i Lavom, kao i sa vazdušnim znacima Blizancima i Vagom.

Opšte pravilo kaže da Blizanci voli da bude iza scene, a Lav van ispred, što može da znači da su nespojivi, ali i da se dopunjuju. Ukoliko podržavaju snove partnera, ovaj odnos če odlično da funkcioniše. Dinamični spoj Lava i Vage čini da oni zajedno zrače posebnim sjajem, posebno na društvenoj sceni. Ako brinu jedan o drugom, mogu zauvek da ostanu zajedno. Jarac Lavici nikada neće oprostiti njenu dominaciju, pa je ova veza teško moguća.

DEVICA (23.08.-22.09.)

Žena Devica preuzima kontrolu nad svakim detaljem u svom životu. Ali šta je sa pronalaženjem ljubavi?

Device su uglavnom vrlo analitične. Često napreduju u poslovnom svetu, ali ne toliko u svetu romantike. To je zato što imaju tendenciju da analiziraju svaki detalj ponašanja potencijalnog partnera.

Spolja izgledaju veoma mirno i stabilno, ali iznutra, njihove misli se ne smiruju. Zbog ovoga mogu da deluju nezainteresovano za potencijalnog partnera.

Žena Devica je takođe i beznadežno romantična. Ona od malena mašta o trenutku kada će ona vidi svoju srodnu dušu u prepunoj sobi.

 

Za Devicu ništa nije lako, pa tako ni seks. Devica teži savršenstvu i spremna je da utroši svaki napor i vreme da ga dostigne. Savršenstvo koje traži je tehničke prirode, dok su emocije sekundarne.

 

Više od većine ljudi, Devica sasvim precizno zna šta želi, kako vodi ljubavi, kao i da istražuje reakcije partnera i učini upravo ono što partner voli. To je kao nauka u laboratoriji, improvizacija nije njena jača strana, kao što nije ni aljkavost.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA DEVICOM

Kada traži neobavezni seks, obično ga dobija sa nekim koga zna, a ko je najčešće u horoskopu Blizanac, Škorpija ili Vodolija.

Kada želi vezu, osobe s kojima se slaže su Bik, Jarac, ili kolega perfekcionista Devica. Devica i Bik imaju mnogo toga zajedničkog, razumeju jedan drugog, dele osobine, vrednosti i ljubav, savršeno! Slično je i sa Jarcem – uvek su tu jedno za drugo i ova veza je zauvek. Veza dve Device može da bude harmonična i dramatična, oni se odlično razumeju i cene sve osobine partnera. Ovna treba da izbegava – dok Devica sve radi na svoj način, Ovan želi uvek sve da kontroliše.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6