KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

STRELAC (22.11.-21.12.)

Idealista, iskrena, duhovita i zabavna, ženi Strelcu treba partner koji joj pruža ljubav, odanost, kao i posvećenost koju pruža i ona njemu.

Ona traži romantiku, uzbuđenje i avanturu i neće tolerisati dosadu. U idealnom slučaju, ova žena će biti najsrećnija sa ljubavnim partnerom koji poštuje i ohrabruje njenu ljubav za životom i potrebu da bude nezavisna.

Kada pronađe ljubav sa predanim partnerom, ona će mu biti posvećena ljubavnica i prijatelj.

Žena Strelac je nedostižna po prirodi, kod nje ne vidite čežnju, požudu i takva osećanja. Zbog toga je teško zavesti i retko je zavodnica. Ona voli avanture, promene i flert je za nju zabava.

 

Gotovo uvek je spremna da se pokupi i ode, pa može bezosećajno da okrene leđa i ostavi partnera zbunjenog i povređenog. Kada se Strelac zaljubi, to je često u nekog za nju nedostižnog.

 

Dakle, može se dogoditi da su ljudi beznadežno zaljubljeni u nju, koja je ujedno i beznadežno zaljubljena u nekoga. U tom slučaju, Strelac nema problema sa neobaveznim vezama.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA STRELCEM

Ako želi da se oslobodi neke seksualne napetosti, još jedan Strelac ili Škorpion će biti najbolji partner.

Ako zaista želi emotivno da se veže, treba da pronađe Lava ili Vodoliju. Inventivni Vodolija će bez problema da prati njen avanturistički duh, dok je Lav sposoban da je neprestano stimuluše, u krevetu i van njega. Veoma kritična Devica nije dobar izbor za partnera.

 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

Na krugu zodijaka, Jarac vlada kućom muškosti. To znači da žena Jarac igra tradicionalno mušku ulogu u romantičnoj vezi.

Njena stoička priroda, ambicija u poslu i nezasiti seksualni apetit mogu biti previše zastrašujući za mnoge muškarce. Porodične vrednosti su veoma važne za ženu Jarca i ako mama i tata ne odobravaju, njen udvarač i pored svih signala koje šalje, nema nikakve šanse.

Ženi rođenoj u znaku jarca treba partner koji može da drži korak s njom u spavaćoj sobi, kao i sa njenim profesionalni uspehom i emotivno hladnim izgledom. Ima vrlo iskren i jednostavan stil flerta. Ne flertuje ni sa kim za koga smatra da nije zanimljiv.

 

Jarac voli da planira seksualne susrete, zavođenje je za nju vid saradnje, predigra je zagrevanje, a odnos shvata kao posao. Ne voli da eksperimentiše.

 

Uobičajene stvari su ono što preferira. Mada seks ne treba uvek da bude u krevetu, već i na drugom nameštaju u kući ili daleko izvan nje.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA JARCEM

Ako želi nešto neobavezno, onda treba da nađe osobu rođenu u znaku Ovna, Raka ili Vagu.

Za pravu ljubav, treba da pronađe partnera koji je Bik ili Devica. Sa Devicom ima puno sličnosti, kada su u pitanju pogledi na život. Oboje žele uredno domaćinstva i žude za uspehom. Biku su, kao i Jarcu, novac i sigurnost veoma važni, što će učiniti da se pored Bika ona oseća sigurno. Lav je za njen ukus previše narcisoidan, pa bi trebalo da ga izbegava.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6