ONI PRESUĐUJU VAŠOJ LJUBAVI: Ove TRI PLANETE horoskopa odlučuju da li ste JEDNO ZA DRUGO..

ONI PRESUĐUJU VAŠOJ LJUBAVI: Ove TRI PLANETE horoskopa odlučuju da li ste JEDNO ZA DRUGO..

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Većina ljudi se interesuje za znak i podznak kada žele da utvrde svoju kompatibilnost sa drugim osobama.

 

Međutim, kako biste bolje razumeli slaganje između određenih horoskopskih znakova i odabrali osobu sa kojom se zaista dobro uklapate na ljubavnom planu, potrebno je kopati malo dublje po natalnoj karti.

 

Kompatibilnost zavisi od mnogo više faktora nego prostog slaganja znakova, podznaka ili elemenata. Najbitniji faktori koji presuđuju vašoj ljubavi i određuju da li su dve osobe stvorene jedna za drugu su Merkur, Venera i Mesec. Njihov položaj će vam otkriti sve.

 

MARS

Planeta Mars upravlja vašom vitalnošću i seksualnošću. Njen položaj otkriva vaše “ljubavne okidače” – šta vas privlači i raduje, a šta vas izuzetno ljuti. Od položaja Marsa u natalnoj karti zavisi da li će se vaše želje i ciljevi u životu poklapati, a ovo je jedan od najvažnijih činilaca uspešne veze, kažu stručnjaci. Od položaja Marsa zavisi i koji će pristup u muvanju upaliti, a zbog kojeg možete doživeti neuspeh i da li će vam se seksualne energije uklopiti.

Na primer: Osoba kojoj se Mars nalazi u Ovnu želeće da načini prvi korak i padaće na samouveren i direktan pristup, dok osobu sa Marsom u Ribama agresivan nastup i otvoreno muvanje može oterati zauvek.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3