Riješite se svih nesigurnosti: Strijelac sumnja u svoju mudrost, Vodenjak u svoju jedinstvenost, Jarac u svoju stručnost..

Riješite se svih nesigurnosti: Strijelac sumnja u svoju mudrost, Vodenjak u svoju jedinstvenost, Jarac u svoju stručnost..

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ovan

Rijetko se zabrinjavate zbog toga što ste rekli pogrešnu stvar. Budući da ste skloni djelovati prije nego promislite, isto vrijedi i za ono što kažete.

Možete postati anksiozni, ograničiti se, izgubiti „hladnu glavu“ i odjednom izjaviti najgoru moguću stvar koju možete izjaviti.

U strahu ste da ćete zbog ove slabosti zabrljati u ključnom momentu. U slučaju da jednostavno malo zastanete i uzmete trenutak da razmislite, možda ne postanete toliko anksiozni i ne izgubite kontrolu nad svojim verbalnim vještinama.

 

Bik

Možete postati nesigurni o onome što imate kada se usporedite s drugom osobom. Shvaćate da ste svoj dom učinili svojom palačom, ipak, kada vidite djelić skupih stvari koje imaju vaši susjedi i prijatelji, postajete nesigurni.

Budite zahvalni na onome što imate i sjetite se da ne znate koliko su drugi nesigurni i nestabilni; oni možda zavide na vašoj peći za pizzu ili na tome kako vam je općenito uvijek sređen dom.

 

Blizanci

Vaša slabost se aktivira kada na Facebooku vidite slike druženja i događaja na kojima niste bili dobrodošli. Nitko ne može biti dobrodošao svugdje i ne radi se toliko o tome da vas domaćini ne vole ili da smatraju kako niste dobro društvo.

Nikada ne znate čime su se vodili kada su radili popis gostiju. U slučaju da su roditelji i da vas nisu pozvali na rođendan svog djeteta, možda je to zbog toga što su bili u mogućnosti pozvati samo mali broj gostiju i samo su roditelji druge djece bili pozvani.

Pokušajte ne shvaćati takve stvari doslovno ili kao dokaz da ste nepoželjni.