Riješite se svih nesigurnosti: Strijelac sumnja u svoju mudrost, Vodenjak u svoju jedinstvenost, Jarac u svoju stručnost..

Riješite se svih nesigurnosti: Strijelac sumnja u svoju mudrost, Vodenjak u svoju jedinstvenost, Jarac u svoju stručnost..

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Potreseni ste kada osjećate da vas osuđuju i stoga nastojite zadržati stratešku distancu od takvih situacija u koje nastojite ne ulaziti. U slučaju da ne pokušavate pokrenuti svoj život, on će izrazito stagnirati i postati iscrpljujući.

Koga briga što vas u nekoj nebitnoj situaciji netko osuđuje?

U konačnici, ono što je bitno je vaša slika o sebi. Pokušajte napraviti korak, bez obzira što je to možda mali korak, bit ćete zapanjeni onim što možete postići.

 

Škorpion

Put prema dubini, prekriven gdje vas nitko ne može vidjeti, to je vaša slabost vezano za vašu sposobnost da volite i budete voljeni. Imate efektivnu i ozbiljnu bliskost i nitko ne može sumnjati da imate u sebi nemoćnu stranu.

U redu je pokazati ju; samo će vas učiniti još šarmantnijima prema drugima.

 

Strijelac

Povremeno postajete nesigurni o svojoj obrazovanosti. Znate da ste oštroumni  – vrlo cijenite razumnu diskusiju – ipak, povremeno osjećate kako određene teme ne utječu na vas.

Možda ne znate sve o matematici, prirodnim znanostima i osnovnim društvenim hipotezama, ali vaša otvorenost prema otkrivanju svijeta je superiorna formalnom obrazovanju.

Pretpostavite da ste dovoljno mudri da možete braniti svoje stajalište u bilo kojoj raspravi.