Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

Veliki ljubavni horoskop: Vrelo leto donosi sudbinsku ljubav ovom znaku!

28. lipnja 2017. 0 By Admin

Kažu da se sve ćelije u telu menjaju svakih sedam godina. Ipak, ljudi vole da se hvale koliko godina se nisu promenili. Jupiter u Vagi zato poručuje da ništa ne može biti fiksirano u jednoj tački (jer je onda već odavno mrtvo), pa čak i da je tako, to bi onda značilo da je nepromenljivo, a taj zakon ne važi za život. Pogledajte prirodu, svakog dana je drugačija. Jupiter želi ekspanziju!

 

 

Ravnoteža dve suprotnosti, predstavljena simbolom Vage, potrebna je u svemu. Jupiter 9. juna konačno je krenuo direktno i za one koji žele da ga čuju, još jednom šapuće da se ne može stalno biti na istom. Treba u životu iskusiti obe strane. Ako vam je retrogradni tranzit doneo zdravstvene probleme (ili višak kilograma), zapitajte se da li je neki deo vas odustao i predao se. Sada je prilika da obrate pažnju na to što telo pokušava putem simptoma da vam kaže.Razgovarajte sa tim delom sebe i pronađite odgovore.

 

 

E sad, vi ste u vašoj glavi sve lepo konstruisali i nije vam jasno zašto se dotična osoba ne ponaša tako kako vi hoćete. Neka 14. jun i trigon Jupitera sa Merkurom, koji uživa u neobaveznim ćaskanjima i šalama pomogne da dođete do odgovora na pitanja koja vam se već mesecima vrzmaju u glavi. Iskoristite priliku da provučete i neke važne teme. Ipak, čuvajte se površne analize.

 

Pojedine Vage će konačno doneti dugo odlagane odluke o svom ljubavnom životu, ali neke će ipak morate još da uče (ili pate). Ako ste u prethodnom periodu iskusili momente mira, radosti i zahvalnosti, ali i momente tuge, straha i ljutnje, to vam upravo može pomoći da pronađete pravi oslonac, u sebi. Ovnovima bi moglo biti najteže, a i Rakovima, naročito tokom vladavine Marsa u Raku, u junu i većim delom jula.

 

Šta nam donosi Venera u Raku

Ako niste zadovoljni situacijom u kući, emotivne scene mogu dovesti i do depresije oko 25. juna, nakon kvadrata sa Marsom u Raku. Onima koje ovo ne opameti, buran kvadrat Jupitera i Merkura u Raku, 27. i 28. juna, može stvoriti dodatne sukobe i patnju. Rakovi mogu iznenada shvatiti da nešto ozbiljno nije u redu u porodičnim odnosima i doživeti trenutak krize kada sve drugo postaje nevažno. Ipak, sve je to u cilju nečeg boljeg, većeg i stabilnijeg, u skladu sa svačijom natalnom kartom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4