NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULA:  Ovan sreće ljubav na putu, Škorpija se provodi, Vodolija revnosno radi a Ribu čeka zanimljivo putovanje!

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULA: Ovan sreće ljubav na putu, Škorpija se provodi, Vodolija revnosno radi a Ribu čeka zanimljivo putovanje!

29. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop od 3. do 9. jula 2017: U prvoj julskoj nedelji najveću naklonost planeta imaće Škorpija, Devica i Strelac a šta vas očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

 

OVAN

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

 

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

 

BIK

LJUBAV: Ako ste još sami, bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer ćete trebati da sarađujete.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6