On VOLI SRCEM i DUSOM : Kad se ovaj znak zaljubi od njegovih emocija GORE VATRE strasti i pljuste EMOCIJE!

On VOLI SRCEM i DUSOM : Kad se ovaj znak zaljubi od njegovih emocija GORE VATRE strasti i pljuste EMOCIJE!

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Kada se zaljube čak i najhladniji horoskopski znaci budu mekaniji i od pamuka. procitajte ko je najvise spreman da se promeni zbog partnera

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Zbog osobe do koje vam je stalo spremni ste sve da uradite, ne birate sredstva kojima ćete to postići i ne interesuje vas šta ko misli. Ako ste muškarac, vaši napori obično urode plodom, jer ste uporni i duhoviti. Ukoliko ste žena, ne libite se da, usred noći, pozvonite na vrata i voljenom se bacite oko vrata. Muškarac Ovan pratiće svoju partnerku na svakom koraku i vrebaće trenutak kada će je iznenaditi.

   BIK (22.4.- 21.5)  TAURUS

Nema toga šta ne biste učinili za svoga partnera, jer vi nikada ne odustajete. Buketi cveća, bombonjere, karte za omiljenu pozorišnu predstavu, romantični stihovi u SMS porukama samo su deo repertoara kojim će se muški Bik potruditi da impresionira partnerku. Ako ste žena, vaša urođena ženstvenost i zavodničke sposobnosti su vaši glavni aduti kojima ćete voljenoj osobi pokazati koliko vam znači.

   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

‘Hvatate u letu’ sve što može imati veze sa osobom do koje vam je stalo, pa joj pišete poruke, mejlove i šaljete pozive na romantične izlete udvoje, ili večeru u tek otvorenom restoranu. Družite se i razgovarate sa njenom rodbinom, prijateljima i poslovnim saradnicima, samo da biste od njih doznali još neki podatak koji bi vam bio od koristi u vašim pokušajima da joj stavite do znanja koliko vam znači.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4