Što STARIJI – to BOLJI! Ovaj znak posle 40-e postaje toliko SNAŽAN I PRIVLAČAN da za njega NE POSTOJI nemoguće, a ljubavnih PONUDA ima sve VIŠE!

Što STARIJI – to BOLJI! Ovaj znak posle 40-e postaje toliko SNAŽAN I PRIVLAČAN da za njega NE POSTOJI nemoguće, a ljubavnih PONUDA ima sve VIŠE!

1. srpnja 2017. 0 By Admin

* Napomena: Astrologija nije religija. Nismo sigurni ni da je znanost. To je magija, možda. Dakle, dokle god mi ne okrivljujemo zvijezde za svoje probleme, dokle god preuzimamo odgovornost za vlastite postupke, malo povoljne slučajnosti i prikladne mudrosti ne može štetiti…

I tako, s tom rezervom … uživajte!

 

 

Na kotaču zodijaka, Jarac vlada od 22. prosinca do 20. siječnja, pod utjecajem Saturna. Ako se bilo koji znak može nositi sa Saturnovim smicalicama, to je stabilni, jaki Jarac, piše Elephant journal.

 

 

Saturn vlada ograničenjima i iskustvima. Jarac, koji je stručnjak za postavljanje ograničenja samom sebi – što nije uvijek dobra stvar- sjajan je i u stvaranju nečega iz ničega, guranju kroz teške situacije, iz kojih na kraju izlazi kao pobjednik.

 

Siguran sam da se pri njegovom opisu najviše izgovara riječ – ambiciozan. Pravi Jarac će uvijek posegnuti za zvijezdama s obzirom na to da je kardinal ni znak.

 

 

To su ljudi koji poduzimaju akciju i ne sjede čekajući priliku da se magično pojavi. Oni čine da se magija dogodi.

Marljiv, odgovoran, praktičan, pouzdan i ozbiljan su druge riječi koje će se uvijek pojaviti u opisu Jarca. Ciljevi su, također, važna tema u svijetu Jarca. Njegov fokus je gotovo uvijek usmjeren na rješavanje projekata umjesto na zabavu.

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4