Ako čini ove stvari ti si SRETNICA: TI imaš muškarca koji te nikad neće prestati voljeti

Ako čini ove stvari ti si SRETNICA: TI imaš muškarca koji te nikad neće prestati voljeti

2. srpnja 2017. 0 By Admin

Muškarci su ponekad na lošem glasu. Stereotip muškarca na koji smo navikli ne čini ništa s ovog popisa koji slijedi. Istina je da kad muškarac nađe pravu osobu, zna da će s njom biti zauvijek i trudi se to održati. Ako pored sebe imaš ovakvog muškarca, prava si sretnica i on je taj.

1. POTPUNO JE PREDAN TEBI I VAŠOJ VEZI

Biti uz tebe kroz razdoblje bez izazova je lako. Ali kad postane teško, držite se zajedno. Pravi muškarac ne odlazi nakon male svađe i ne iskaljuje se na tebi kad je loše volje. Razumije važnost važe veze i ničem neće dopustiti da to uništi.

 

2. NE IZBJEGAVA PROBLEME

Pravi muškarac ne odlazi kad krenu problemi. Također ne zadržava svoje osjećaje dok ne eksplodira. Ako ga nešto muči, pažljivo to kaže. Voli razgovarati o problemima i potrudit će se riješiti bilo koji problem koji se provlači kroz vezu. Razumije da čak ni veći problemi ne definiraju vezu; važno je da se oboje s njima suočite.

 

 

3. OBRAĆA PAŽNJU NA MALE STVARI

Ako je živio sam, vjerojatno ga nije bilo briga za prljavo suđe, prazan hladnjak ili punu vreću smeća. Ali zna da je tebi to važno i zato brine da je stan čist i hladnjak pun. Nikad neće bez tebe gledati film koji voliš i pustit će da biraš pjesme u autu. Čak i ako stvarno mrzi tu radio stanicu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3