Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

Ljubav u julu: Jedni će zavoditi kao od šale, dok će drugi i sebe razočarati…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

Rakovi, da li ste znali, sa Suncem i Marsom smeštenim upravo u Raku – kroz prve dve dekade jula tekuće godine, vašim venama će teći vruća krv!

OVAN

 

Iako je jul 2017. stresan mesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mesec za ljubavni život. Jupiter, smešten u kući parova Ovna, pravi lep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su srećni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumevanja i bliskosti.

 

 

Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, i i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. jula. U zadnjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umeće dovode do novog nivoa, povećavaju doživljaje i žeđ za akcijom i pustolovinom.

 

BIK

 

Prve dve dekade jula mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu.

 

 

Ne olakšava ni činjenica da tokom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mesečeve faze, oko 1, 9. i 16. jula kada je rizik povećan. Situacija se smiruje posle 20. jula, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6