Najopširniji nedeljni horoskop od  3. do 11. jula:  Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Najopširniji nedeljni horoskop od 3. do 11. jula: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

Pogledajte šta vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom polju od 3. do 11. jula.

OVAN

Hrana
Prijaće vam lagane supe – najbolje od pilećeg mesa ili samo od povrća sa rezancima. Takođe – i variva tipa pilava, ćušpajza. Natovarite se i raznoraznim salatama a meso u većim količinama – zaboravite.

 

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite sa direktnom opozicijom vašeg vladara Marsa sa Plutonom. Dodatno naglašen znak Škorpije tranzitnim Mesecom doneće vam dane koji su protkani velikim intenzitetom, dramatičnim promenama raspoloženja i osećajem da neke situacije ne možete da izdržite. Naročito će biti naglašeni posesivnost, ljubomora, opsesivnost – cela paleta fatalnih osećanja koja mogu napraviti itekakvu zbrku u vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima (naročito ovim drugim). Sve ovo će biti potencirano u jačem intenzitetu u prvom delu nedelje – u tim danima budite spremni da povučete ručnu kočnicu i da se ne uplićete u većoj meri u rasprave sa partnerom. Od drugog dela sedmice ulazite u mirniju zonu i dobijate način da rešite probleme. Ukoliko ste usamljeni – ulaskom Venere u vaše polje komunikacije, pokreta, novih kontakata – dobićete priliku za nova poznanstva, flert i zanimljive razgovore sa suprotnim polom. Verujem da će neko ubrzo privući vašu pažnju.

 

Posao
Planete menjaju znake – ove sedmice su to i Venera i Merkur – i ova promena će doneti Ovnovima u poslovnom segmentu lakše funkcionisanje i produktivnije razgovore i susrete sa partnerima i saradnicima. Vi još uvek nemate dovoljno snage da napravite neke drastične promene, ali možete računati na povoljne okolnosti koje će vam otvarati put ka onome što želite. Nezaposleni neka se aktiviraju u većoj meri, jer ulaze u fazu u kojoj će lakše doći do posla. Mogući su problemi sa papirima, dozvolama ili teška komunikacija – ali samo u prvim danima ovog perioda.

 

Novac
Očekuje vas jedan veći trošak, ali ćete dobiti priliku i za neke dodatne poslovne angažmane. Ipak, generalno – niste zadovoljni svojim finansijama.
Zdravlje
Dobijate nešto bolju energiju ove nedelje, ali to još uvek niste „stari vi“. Umor i iscrpljenost pratiće vas i tokom ovog perioda.

 

 

BIK

Hrana
Vreme vam ne prija i često nemate ni neku naročitu želju za jelom. Započnite dan sa nečim osvežavajućim – na primer – jogurtom ili kiselim mlekom sa svežim voćem i ovsenim pahuljicama. Tokom ostatka dana prijaće vam supe i obrok-salate.

 

Ljubav
Vaša je vladarka na ulasku u ovu sedmicu na fiksnoj zvezdi Algol, koja donosi intenzivna osećanja i ponašanja, a u isto vreme Mesec je u znaku Škorpije – polju koje kod vas vlada emotivnim i bračnim partnerstvima. Ako kažemo da je i vladar partnerstava Mars trenutno u dosta „neudobnoj“ poziciji, jasno vam je otprilike kakva je sedmica pred vama – neće se znati ko je opsesivniji i ljubomorniji – da li vi ili voljena osoba. Oboje možete imati vrlo dramatična i promenljiva ponašanja, emotivno ucenjivati jedno drugo i naravno – jako destabilizovati odnos. Za bilo kakva razrešenja i „obračune“ sačekajte drugi deo nedelje – tada će se strasti između vas dvoje stišati i biće moguće normalno razgovarati. Slobodnim Bikovima se, vrlo moguće – dopada više osoba u ovom trenutku. Sa jednom od njih mogli biste iznenada odlučiti i da otpočnete nešto – ali odmah upozoravam da se pripremite da će ovo biti kratkotrajno. Trenutno ne možete dobiti ništa posebno, osim avanture ili pričice za jednu noć….eventualno par njih…

 

Posao
U prvom delu nedelje – nervoza, nervoza, nervoza. Vi ste „laki na jeziku“, a ne izgleda mi da će vaši sagovornici imati nameru da vam popuštaju. Očas posla se može doći do sukoba, do pucanja nekih dogovora. Pokušajte da merite reči, ne funkcionišite impulsivo….i možda i prođete ovih par dana kako treba. E, drugi deo nedelje donosi već potpuno drugačiju priču. Vaša vladarka Venera ulazi u znak Blizanaca i moći ćete na lakši način da postignete dogovore sa partnerima i saradnicima. Bićete izuzetno šarmantni, spremni na pregovore, ali i na kompromise i ovi dani vam mogu doneti zanimljive priče.

 

Novac
Vaša vladarka je ušla u polje finansija, tako da je sigurno da ste u periodu kada ćete lakše dolaziti do novca i moći da napravite neke dobre poslovne angažmane.

 

Zdravlje
Obratite pažnju na grlo, jer vam je ove nedelje jako osetljivo. Moguće su prehlade, infekcije. Neki od vas mogu imati i tegobe sa štitnom žlezdom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6