DNEVNI HOROSKOP za 5. jul: Bikovi izrazite svoja osećanja, Blizanci osećaju nervozu, Device pustite maštu da radi, Vodolije muče ljubavne sumnje..

DNEVNI HOROSKOP za 5. jul: Bikovi izrazite svoja osećanja, Blizanci osećaju nervozu, Device pustite maštu da radi, Vodolije muče ljubavne sumnje..

4. srpnja 2017. 0 By Admin

Danas je sreda, a s njom Venera nam ulazi u Blizance. Ovo je Venera koja voli komunikaciju, druženje, koketiranje, da upoznaje nove ljude, ljubav… Voli smeh, zabavu, humor, vedre ljude, više njih ako može u istom danu. Sa ovom energijom svi mi bićemo raspoloženi za druženjaa, flertovanje, ali bez zalaženja u dubinu odnosa i potrebe za vezivanjem.

Postoji mogućnost za duple veze (Blizanci – dupli znak). Najviše će biti flerta putem telefona i društvenih mreža, opušteno i lako vodićete svaki vid komunikacije.

 

Čuvajte se danas sklonosti da rasipate novac!
Međutim, merkur je danas u kvadratu sa Uranom, a to nam donosi i Prijatan dan.

 

ovan

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.

 

LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

bik
POSAO
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Očekuje vas uspeh u saradnji sa jednom starijom osobom. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

 

LJUBAV
Raduju vas novi događaji koji vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.

 

ZDRAVLJE
Počnite sa vežbanjem.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6