DNEVNI HOROSKOP za 6. jul: Rakovi očekujte uspeh na poslu, Vage se osećaju zapostavljeno, Jarac bi trebao razgovorom rešiti ljubavne probleme..

DNEVNI HOROSKOP za 6. jul: Rakovi očekujte uspeh na poslu, Vage se osećaju zapostavljeno, Jarac bi trebao razgovorom rešiti ljubavne probleme..

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Četvrtak je, dragi naši, a s njim nam je Merkur u Lavu, pred nama je pomalo zahtevan dan. Merkur izlazi iz Raka, strast, um, komunikacija biće u vatrenoj stihiji. Drame biće napretek, ali i strasti! Merkur će biti jednako aktivan sa svojom igrom i veštinama vođenja razgovora, koristeći humor i igrajući se rečima…
Dan je savršen za sve vas kreativce. Sunce je u trigonu sa Neptunom, javlja se potreba za pisanom rečju, duhovnošću i muzikom. Bićete posebno osetljivi na druge danas, posebno one koji su vam najbliži. Ovo je dan kada je moguće sresti srodnu dušu.

 

Ugodan dan svima!

 

ovan

POSAO
Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

 

LJUBAV
Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

 

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

 

bik
POSAO
Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

 

LJUBAV
Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6