Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Možda ste otkrili povezanost s određenom životinjom, ali još uvijek ne znate točno simboliku, duboki smisao ili svrhu. Spoznavanjem svega toga možete steći značajni uvid u vas same, vaše osobnosti, vještine ili situacije.

 

Duh životinje nosi smislene poruke i pouke za one koji slušaju i znaju kako ih dešifrirati. Funkcija vaše duhovne životinje je da vas vodi i skrene vam pažnju na nešto što treba spoznati i rješavati, ili vam pokazati vještinu koju možete koristiti i dalje razvijati.

 

Duh životinje može pružiti smjernice na ovim poljima:

-Aspektu osobnosti koji je već snažno razvijen ili ga treba više istražiti
-Situaciji ili okružju u svakodnevnom životu koji ima snažan emocionalni učinak
-Životni smjer kojeg bi mogli razmotriti

 

Važno je proučiti životinju koju smatrate zaštitnikom i vodičem.

Ako vaša životinja – totem nije na listi ili niste sigurni, pokušajte među ovih 5 najčešćih pronaći onu koja vas najviše privlači…

 

1. Vuk

Simbolika vuka:

– Oštra Inteligencija, duboka povezanost s instinktima
– Apetit za slobodom
– Izraženi jaki nagoni
– Osjećaj ugroženosti, nedostatak povjerenja u nekoga ili u sebe
– Pozitivna simbolika duhovne životinje vuka

 

Karakteristike Vuka

Pozitivna značenja ističu duboku povezanost sa svojom intuicijom i instinktima. S negativne strane, vuk bi mogao predstavljati doživljaj prijetnje ili nedostatak povjerenja u nekoga ili vlastite osjećaje ili radnje. Ovaj duh životinje također odražava oštru inteligenciju u rješavanju važnih pitanja.

Kada imate vuka kao duh životinje, to bi mogao biti izraz vaše oštre inteligencije i jakih instinkata. Vuk simbolizira jaku povezanost s instinktima i kada se pojavi kao životinjski duh vodič, to bi moglo ukazati na način doživljavanja i razumijevanja svijeta oko sebe na sličan način.

 

Bilo da se vuk pojavljuje u fizičkom obliku, u snu ili meditaciji, vjerojatno ukazuje na to da koristite svoje instinkte i intuiciju da dobro shvatite situaciju. Činjenica da se vaš vuk kao životinjski duhovni vodič pokazuje, također može biti poziv da iskoristite ovo svojstvo kako bi izašli na kraj s izazovom s kojim ste nedavno suočili u svom životu.

Ako prisutnost vuka stvara osjećaj prijetnje, obratite pozornost na to kako vaša instinktivna priroda i grube emocije mogu ugroziti vašu ravnotežu ili ravnotežu ljudi oko vas. Vaša moćna životinja može se pojaviti u takvom svjetlu da vas upozori na razarajuće instinkte koje pripadaju nekome oko vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6