Otrovne kombinacije: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ znak pretvaraju u opsesivnog ludaka…

Otrovne kombinacije: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ znak pretvaraju u opsesivnog ludaka…

4. srpnja 2017. 0 By Admin

Mnogo puta ste već pročitali koji je znak se savršeno poklapa sa vašim kada su emocije u pitanju, ali znate li da postoje i znakovi koje treba izbegavate? Ove kombinacije su tako toksične, da u njima poslednje što možete da očekujete je ljubav.

 

 

Ovan (21. mart-april 19)

Izbegavajte: Jarca (22. decembar – 19. januar)

Ovan voli da krši pravila, a Jarac je vladar odluka. Ovan bi se u toj vezi osećao kao da ja stalno na meti kritika Jarca. Spontanost je vaš drugo ime, a Jarac ne ide ni na večeru bez rezervacije. Oba znaka teže visokim dostignućima, ali radoholičar Jarac je taj koji je ulancima vezan za svoj posao. Možete se osećati kao da ste u vezi i sa Jarcem i sa njegovim šefom, a to znači od pažnjekoju želite nema ništa.

 

 

Bik (20.04.-20.05.)

Izbegavajte: Vodoliju ( 20. januar- 18.f ebruar)

Ne računajte na to. Iako volite svoja pravila, Vodolijina čudna osećanja Vam iskreno smetaju.  U vezi, Vi ste topli i srčani, a Vodolija funkcioniše na zbunjujućem paradoksu logike i pobune i ima previše izraženu potrebu za jednakošću. Može se eksperimentisati između čaršava, ali u stvarnom svetu? Ne baš.

 

 

Blizanci (21.05.-20.06.)

Izbegavajte: Škorpije (23.oktobar – 21. novembar)

Igra zavođenja je nesporno „hot“ u ovoj kombinaciji dok jedno drugom šaljete golišave fotografije na Snepčetu ili razmenjujete poruke u toku dana. Ali stvari postaju komplikovanije kad odnos treba da preraste u nešto ozbiljno. Mislili ste da je to samo flert i da želite da se prepustite i vidite šte će se dogoditi. Međutim, Škorpija zahteva vernost čak i pre prvog poljupca. Svojom snagom volje i urođenom manipulativnošću, učiniće da brzo postanete pokorni njihovoj dominaciji.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4