VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

5. srpnja 2017. 0 By Admin

Venera je planet koji u horoskopu opisuje naše ljubavne težnje i aspiracije kao i način kako raspolažemo s novcima. Od 5. do 30. srpnja boravit će u znaku Blizanaca, pa bi naš ljubavni i financijski život mogao dobiti nove konotacije. S blizanačkom Venerom budi se znatiželja, lakše se sklapaju nova poznanstva, flert postaje dio svakodnevice, više nas privlače osobe koje imaju što za reći, oni od kojih možemo naučiti nešto zanimljivo ili steći korisne informacije.

Negativna strana njezinog hoda kroz prostore Blizanaca jest da nismo dosljedni, bez razmišljanja se upuštamo u rizične avanture, a nekako nam je i nevjera prihvatljivija. Možemo ‘sjediti’ na dvije stolice bez imalo grižnje savjesti. Evo kako će se njezin utjecaj odraziti na vaš znak.

 

OVAN: Očekuju vas zanimljivi susreti u bližem susjedstvu i na kraćim putovanjima. Vješto ćete zavoditi riječima, a lako je moguće da putem društvenih mreža upoznate nekog tko će vas privući svojom inteligencijom. Zauzeti će uživati u zajedničkom putovanju s partnerom. Novac vam dolazi iz više izvora, a izvjesna je i dobit od honorarnog rada, trgovine, pružanja intelektualnih usluga.

 

BIK: U partneru tražite vrijednost i kvalitetu. Ne zanosite se lako velikim obećanjima i slatkorječivim izjavama u čemu je ova Venera majstorica. Samce bi mogla privući samosvjesna osoba koja prilično drži do svog materijalnog statusa. Zauzeti će s partnerom ući u nove investicije, odlučiti se na zajednička ulaganja i dosta vremena provoditi razgovarajući o poslu i novcima.

 

BLIZANCI: Vaša privlačnost bit će neodoljiva. Zračite posebnom energijom koja mami ljude u vašu blizinu. Očekuje vas vrlo intenzivan period u ljubavi. Bit će vam zaista teško napraviti izbor, a pažnja će vam biti raspršena na više strana. Odlučite li se samo dobro provoditi, u redu, no ako tražite nekog za vezu, pazite da vam zbog zanesenosti prevelikom ponudom ne promakne nešto posebno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4