NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Devica u tajnoj vezi, Jarcu se otvaraju vrata ljubavi, a za TRI ZNAKA izuzetno srećna sedmica…

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Devica u tajnoj vezi, Jarcu se otvaraju vrata ljubavi, a za TRI ZNAKA izuzetno srećna sedmica…

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta 2017: Lavovi, Ovnovi i Škorpije imaće najviše prilike za sreću i uspeh tokom ove sedmice, a šta vas očekuje u ljubavi, na poslu, kako će vas služiti zdravlje, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osetiti privlačnost prema osobi s kojom rade, a koja će im uneti veliku svežinu u život. Oni u dužim vezama biće vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mesta. Dosta će pričati.

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, ali za vas i naporno. Potrebna je bolja organizacija, kako planova, tako i same realizacije posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku jer vam trenutno ne nedostaje energije. Računajte i na stresove.

 

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebna je redovna relaksacija.

 

 

BIK

LJUBAV: U idućim danima vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača.

 

 

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje i dalje treba upućivati. Pomozite im svojim znanjem i dobrom voljom.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5