STAZA KOJA VAS PRIVLAČI ODREĐUJE VAŠU LIČNOST: Ovaj test je nešto neverovatno!

STAZA KOJA VAS PRIVLAČI ODREĐUJE VAŠU LIČNOST: Ovaj test je nešto neverovatno!

11. kolovoza 2017. 0 By Admin 1
Predstavljeno vam je 6 različitih šumskih staza. Ona koja vas privlači ne samo da otkriva više o vašoj podsvesti, već vam objašnjava i stazu na kojoj ste zaista u životu
 Ovih dana sve je više i više raznih testova i kvizova na internetu. Svaki dan možete da vidite pitanja poput: “Koja ste vrsta pice?” ili “Koji ste duh poznate životinje?” i često mislimo: “Koga briga?”

 

Ali s vremena na vreme, naiđemo na neki kviz koji zaista privuče vašu radoznalost i ne možete a da ne kliknete. Tako smo naišli na ovaj fascinantni test – i moramo da kažemo da uopšte nismo bili razočarani rezultatima.
Princip je jednostavan: Predstavljeno vam je 6 različitih šumskih staza. Ona koja vas privlači ne samo da otkriva više o vašoj podsvesti, već vam objašnjava i stazu na kojoj ste zaista u životu.

 

Da biste uradili test, prvo nađite neko mirno i opušteno mesto u vašoj kući. Kada se udobno smestite kliknite “plej” na videu ispod. Uzmite par mirnih udisaja, zatvorite oči i uživajte u zvucima sa snimka.
Kada budete spremni, otvorite oči i ispitajte sliku ispod. Koju stazu biste vi izabrali?

 

Kliknite “plej” na videu. Zatvorite oči i slušajte opuštajuće šumske zvukove. Nakon nekoliko sekundi, skrolujte niže i izaberite svoj put.

Rešili ste da se prošetate šumom – ali koju stazu ćete izabrati?

 

foto: Maya Borenstein for LittleThings.com

Kada izaberete svoj odgovor, upamtite broj, a onda nastavite da čitate da vidite svoje rezultate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4