DNEVNI HOROSKOP za 13. avgust: Lav očekuje jedan bitan poziv, Jarac u neobičnoj situaciji, a Ovan danas posebno emotivan..

DNEVNI HOROSKOP za 13. avgust: Lav očekuje jedan bitan poziv, Jarac u neobičnoj situaciji, a Ovan danas posebno emotivan..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Trinaesti, baksuzni dan avgusta je pred nama.
Nije baksuzan zbog simbolike broja koji nosi sa sovom, već zbog Merkura koji iz Device kreće u svoj retrogradni hod. Retrogradni Merkur – ne počinjite neke nove poslove, sve što radite isplanirajte precizno, budite oprezni šta god da radite, pripazite se loše ili netačne komunikacije, a sve informacije koje dobijete proverite par puta.
To bi ukratko bila prognoza kako za danas, tako i za naredni period, pa se držite ovih saveta.

 

Osim toga, danas posebno obratite pažnju na sve vrste komunikacije, od one putem interneta i telefona do komunikacije sa najbližim osobama, moguće su teškoće svih vrsta pa se prilagodite tome i gledajte da sprečite sve moguće probleme. Tračevi, dezinformacije… ako ih danas čujete, neka vam na jedno uvo uđu a na drugu izađu, to je samo retrogradni Merkur.

 

Mirne dane vam želimo!

 

ovan

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

 

LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

 

 

bik
POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

 

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

 

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6