Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Odlučna, uporna, dosljedna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana!

 

No njena najveća snaga leži u dvije pobjedničke kvalitete koje posjeduje – osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulirati – o mnogočemu ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promijeniti – a pokuša li netko ‘testirati’ njene granice probudit će njen vatreni temperament.

 

Ona je – Bik!

Ipak, Bikica izbjegava pokazivati svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živjeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistica i ne voli riskirati zbog čega se ne zna najbolje nositi s naglim promjenama. Bolje funkcionira u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene već ih izazovu neki vanjski faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerojatno neće dvaput ponoviti istu grešku.

 

 

Veze

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog prije nego se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je vjerojatno zauvijek.

 

Muškarac koji je želi osvojiti mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od Bikice će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je brinuti se za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i vjeran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživjeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

 

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3