Najmističniji znak zodijaka: Bića koja puno ne razmišljaju – ONI OSEĆAJU I VIDE!

Najmističniji znak zodijaka: Bića koja puno ne razmišljaju – ONI OSEĆAJU I VIDE!

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Njihova vladajuća planeta Neptun je bog mora, a povezana je s podsviješću, snovima i vizijama. Prirodna kuća kojom vladaju je ono najdublje i najsimboličnije u čovjeku, dvanaesta kuća pa su ovo često bića vjere i nade koja ne razmišljaju, nego prosto osjećaju. Imaju izraženu empatiju i dobro osjećaju tanane vibracije svakog čovjeka.

 

Oni su – Ribe!

 

Žive u svijetu istkanom od snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalaze najbolje. Redovito primjećuju stvari koji drugima neopaženo promiču; Ribe nisu zaokupljene detaljima, već cjelinom. Krasi ih bujna mašta, kreativnost, intuicija i vizionarski duh, a često posjeduju i neke rijetke talente i sposobnosti.

 

Najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća, jer sve negativne utjecaje duboko proživljavaju. Izražavaju se bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često sami ne znaju istaknuti i iskoristiti svoje sposobnosti, već im treba pomoć nekog drugog.

 

5 razloga zašto su Ribe mistične

1. Poput Raka i Škorpiona, Ribe su također vodeni znak. Voda je element osjećaja u astrologiji.

Značajna je po tome što uvijek ima sposobnost opažanja nevidljivih struja koje govore o stanju stvari prije nego se stvari pojave.

2. Poput Blizanaca, Djevice i Strijelca, Riba je nepostojan i promjenjiv znak, što znači da ju je vrlo lako impresionirati.

Budući da voda osigurava rane znakove upozorenja, nepostojanost znači da će se primljene poruke registrirati.

3. Vladajući planet riba je Neptun, planet povezan s medijima, vidovnjacima i misticima svih vrsta.

4. Ribe, posljednji znak, prethode Ovnu, sljedećem i prvom od znakova, kada se ciklus počinje ponavljati. Ribe žele sačuvati vrijedne ostatke prošlog ciklusa za nepoznatu budućnost koju intenzivno osjeća.

S jednom nogom u sadašnjosti a drugom u budućnosti, Ribe su otvorene prema vizijama o onome što se može dogoditi.

5. Baš kao što Ribe u oceanu ne vide vodu u kojoj plivaju, Ribe često ne znaju da su vidovite, naročito ako se vizije pojavljuju u malim dozama!

Njihova nesvjesnost njihova dara ih može odati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2