PROVJERI JESTE LI SRODNE DUŠE: Ako ste prevazišli ovih 10 prepreka, vi ste rođeni JEDNO ZA DRUGO

PROVJERI JESTE LI SRODNE DUŠE: Ako ste prevazišli ovih 10 prepreka, vi ste rođeni JEDNO ZA DRUGO

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Kada je prava ljubav u pitanju, ne postoji mnogo stvari koje su “nepremostive”. Možda se istinska ljubav ne može izboriti sa nekim kardinalnim preprekama, ali sa ovim bi svakako trebalo, piše sajt “Thought Catalog”.

 

Velika očekivanja.

Ako zaista želi da bude sa vama, vaš partner će se truditi da napreduje tako da ispuni vaša (realna) očekivanja. Neće biti lenj, i biće voljan da uloži napor da ojača vašu vezu. Jednostavno, poželeće da bude bolja osoba.

 

Vaš strah.

Ako je pravi za vas, on će vam pomoći da se smirite ako ste uplašeni zbog nečeg. Neće vas kriviti što ste zbog nečeg izgubili glavu. On ili ona će vam pomoći da tu krizu prevaziđete.

 

Vaš “kofer”.

Lagali ste, vukli nekog za nos, varali. Svi smo u prošlosti radili stvari na koje nismo ponosni, ali kad se pojavi ona prava ili onaj pravi, sve to ostavljamo iza sebe. U vezi punoj ljubavi i poverenja nema mesta za ovaj “kofer” iz prošlosti.

 

Vaša “uvrnutost”.

Sve te “gluposti” koje kažete bi trebalo da učine da vas partner još više voli, a ne manje. Ako ne voli vaš uvrnut smisao za humor, onda ne voli ni vas. Zato je bolje da nađete nekog ko se “pali” na stvari koje su samo vama svojstvene, tako da ne morate da razmišljate šta ćete sledeće uraditi ili izgovoriti, zato što vas vaš partner ili partnerka često shvata pogrešno.

 

Vaša porodica.

Vaš dragi ili vaša draga ne treba da bude uplašen/a od vaših najvoljenijih, ma kakvi oni bili. Ako je veza ozbiljna, on ili ona to moraju da razumeju, jer svi mi imamo neku “crnu ovcu” u porodici.

 

Vaše emocije.

Ne bi trebalo da se ustručavate da kažete svom partneru kako se osećate. Ako je to ono pravo, onda bi vaša veza trebalo da bude samo jača kada ste otvoreni i iskreni. Ako on ili ona pobegnu nakon što mu/joj kažete kako se istinski osećate, onda vaša veza neće potrajati dugo.

 

Vaš izgled.

Ako vas ostavi nakon što se ugojili nekoliko kilograma, onda mu je očigledno stalo samo do vašeg tela. Ako je to prava ljubav, neće mariti za vagu… Ili bar dok se vi dobro osećate…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2