HOROSKOP I LJUBAV: Ko voli samo jednom u životu, kome stalno treba izazov a ko je neodlučan..

HOROSKOP I LJUBAV: Ko voli samo jednom u životu, kome stalno treba izazov a ko je neodlučan..

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vazdušni znaci Zodijaka su po svojoj prirodi nemarniji od drugih znakova. Vodeni znaci su najposvećeniji u ljubavi, dok je lojalnost karakteristika zemljanih znakova. Strastvenu ljubav pružiće vam vatreni znaci horoskopa, piše zenskimagazin.rs.

 

Ovan ostavlja kad strast nestaje

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcima. Odnos sa njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su veoma bezobzirni u ljubavi. Borbe sa njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme. Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo sa nekim ko je stalni izazov za njih.

 

Bik ne voli da odlazi

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vernosti. Oni se neće vezati za bilo kog, ali kada puste nekoga blizu njih, oni nameravaju da ga zadrže do kraja života. Međutim, ono što je važno u odnosu je seks. Ukoliko seksulani život ne funkcioniše dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga napustiti.

 

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Članovi ovog znaka su generalno veoma lojalni i ne vole da odu, ali oni mogu da dovedu svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju sa drugima, i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, na primer, da ih učinite ljubomornim za promenu.

 

Rak je najsrećniji ako se veže za jednu osobu za ceo život

Članovi ovog znaka ne vole sumnjičavosti, neizvesnost i nesigurnost u ljubavi. Oni imaju tendenciju da budu u dugim vezama, a nije retkost da će zauvek ostati sa svojom prvom ljubavi. Ipak, oni mogu biti veoma zahtevni, ljubomorni i nesigurni, i, samim tim, oterati svog partnera. Generalno, oni su verni u braku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3