Ljubavna magija: Kako vratiti STARU LJUBAV i kako ga naterati da se SLEPO ZALJUBI U VAS?

Ljubavna magija: Kako vratiti STARU LJUBAV i kako ga naterati da se SLEPO ZALJUBI U VAS?

14. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

KAKO UKRASTI TRAG


Ako matora devojka ili matori momak požele da sebi nađu parnjaka, potrebno je da se u ponoć uoči Đurđevdana ( ili nekog drugog «jakog sveca») okupaju i odu svečano obučeni u crkvu i tamo poklone novokupljenu stvar.


Za ovo sme da zna samo sveštenik ili crkvenjak i u vreme posete crkvi ne sme se ni s kim razgovarati (čak ni sa sveštenikom ili crkvenjakom!), a za žene važi pravilo da ovu magijsku radnju ne čine dok imaju menstruaciju ili krvare iz drugog razloga.


«Babe» tvrde da je najjača vračka sledeća:


Iskopa se, vrlo pažljivo, trag voljene osobe koju je ova ostavila u zemlji i odnese kući, te se zakopa pod sopstveni prag.


Za ovu vračku, navodno ne postoji kontra vradžbina, pošto se po zakopavanju, zemlja dobro utaba i trag se, što je i normalno, izgubi!


Međutim ovo vezivanje je i najteže za izvesti, jer nije ni malo jednostavno da se neko neprimetno prati i onda ukrade trag.
 Takođe, vračka je veoma nepraktična u današnje vreme, kada su gotovo svi putevi asfaltirani, a teško da bi neko dobrovoljno pristao da nagazi u vreo asfalt i ostavi svoj trag!


Ljubavna magija nije skup proizvoljnih, bizarnih postupaka, nego logično uređen niz simboličkih radnji gde ništa nije slučajno: ni vreme, ni mesto izvođenja, kao ni postupci ni sredstva.

Istraživanje ljubavne magije otkriva simbolički jezik gde se ključni simboli promena i plodnosti, što je u skladu sa ciljem te magije – da se izazovu promene na sebi, ali i kod momka, da je zavoli i, najzad, da devojka bude plodna u braku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5